Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LAI THAI


Descriere

Localizare:Proprietate este la 9 minute pe jos față de plajă. The Lai Thai se află la doar 800 de metri de plaja Ao Nang şi aproape de restaurante, magazine si facilităţi turistice. Stadionul de box Ao Nang Krabi este la 3,6 km de The Lai Thai, iar plaja Nopparat Thara se află la 3 km. Aeroportul din Krabi, situat la 25 km de proprietate. Facilitati hotel: Oferă un centru de fitness, servicii de masaj liniştitoare, un minimarket si piscină de 25 de metri, cu o piscină pentru copii. Recepţie deschisă nonstop, servicii de spălătorie, birou de turism care vă poate rezerva toate aventurile vacanţei. Parcarea privată este gratuita. Facilitati camere:Dotate cu AC şi TV cu ecran plat, toate camerele acestui hotel au o chicinetă şi un balcon privat. Turistii au la dispoziţie halate de baie, papuci şi articole de toaletă gratuite în baia privata. http://www.laithai-resort.com/krabi/en/

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Sala de fitness
Piscina exterioara
camere de familie
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.