Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COSMOPOLITAN


Descriere

Această proprietate este la minute pe jos față de plajă. Aflat la doar 150 de metri de plaja Lambi din orăşelul Kos, acest hotel de 3 stele administrat de o familie oferă un teren de tenis, o piscină şi o piscină pentru copii. Este înconjurat de grădini mediteraneene, iar camerele se deschid pe un balcon cu vedere la mare, piscină sau grădină.

Toate camerele hotelului Cosmopolitan sunt amenajate elegant cu mobilier din lemn şi sunt prevăzute cu aer condiţionat, TV prin satelit, mini-frigider şi baie privată cu uscător de păr. Aveţi la dispoziţie acces gratuit la internet Wi-Fi în hol.

Restaurantul hotelului serveşte preparate din bucătăria grecească şi internaţională şi puteţi savura gustări şi băuturi răcoritoare la barul de lângă piscină sau la barul din hol. De asemenea, micul dejun tip bufet este servit zilnic.

Centrul plin de viaţă al orăşelului Kos este la 1,5 km şi oferă numeroase magazine şi restaurante. Există o staţie de autobuz chiar în faţa hotelului, iar Aeroportul Internaţional din Kos este la 30 km. Sunt disponibile locuri de parcare gratuite. Smartline More Meni Cosmopolitan este un hotel de 3 stele, amplasat pe coasta nord estica a insulei Kos - Lambi, in statiunea Tigaki, aflandu-se la o distanta de doar 9 m de plaja si la 15, 8 km de aeroport. Hotelul a fost renovat anul 2015, la scară largă, într-un stil modern, minimal.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

TV room
Poolside bar
Outdoor swimming pool
Sunshades
Deck chairs
Non-smoking area in the restaurant
Parking
Fresh water swimming pool
Hairdryer
Direct line telephone
Tennis
Central heating
Lift(s)
Children\'s swimming pool
Bathtub
Radio
TV
Satellite/cable TV
Bar
Safe
Change machine
Balcony
Bathroom
Fridge

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.