Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere:Hotel de 3* situat la numai 1 minut fata de plaja.

Localizare: Hotelul Mammis Beach se afl la numai 7 km de Aeroportul Kos. OraCaul Kos este situat la 26 km.

Facilitati hotel:Pune la dispozitie restaurante, magazine, piscina in aer liber, bar la piscina, precum si camere cu balcon cu vedere la piscina sau la Marea Egee.
Oaspetii isi pot incepe ziua savurand micul dejun. La bar-restaurantul de la piscina puteti comanda mancaruri grecesti, gustari si bauturi invioratoare. Ocazional, sunt organizate seri de gratar.
Oaspetii se pot distra in sala de jocuri, se pot relaxa cu o carte din biblioteca proprietatii sau se pot destinde pe sezlongurile din jurul piscinei

Facilitati camere:
Unitatile de cazare de la Mammis Beach au frigider, ceainic electric si sifonier. Baia proprie include dus, uscator de par si articole de toaleta. Aerul conditionat este disponibil la cerere si la un cost suplimentar.

Tip Masa:
Demipensiune

Clasificare agentie: 3*

Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Piscina exterioara
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.