Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kris Mari Stars


Descriere

Descriere: acest hotel de 3 stele ofera unitati de cazare confortabile, intr-o locatie excelenta, face parte din greul de hoteluri Cleopatra.

Localizare: Kris Mari se afla la numai 200 de metri de plaja din Kardamena si la 150 de metri de satul Kardamena unde exista mai multe magazine si restaurante.

Tip masa:
Mic Dejun

Plaja:
Acest hotel se afla situat in apropierea plajei, la numai 2 minute de mers pe jos de plaja.

Dotari camere:
Toate camerele au ferestre mari, din podea pana in tavan, un balcon cu vedere la piscina, Marea Egee sau munte. Fiecare este dotata cu TV cu canale prin satelit si frigider. Baia privata include si uscator de par.

Facilitati hotel:
Ofera o piscin in aer liber cu sezlonguri si un snack bar lang piscina. Un mic dejun continental tip bufet este servit zilnic, langa barul din interiorul hotelului.
Kris Mari ofera facilitati de tenis de masa, o sala de jocuri si biliard. Accesul la Wi-Fi este gratuit in zonele publice. Personalul disponibil nonstop se poate ocupa de inchirierea de masini sau biciclete pentru oaspetii care doresc sa exploreze insula.


Clasificarea agentiei: 3*

Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Piscina exterioara
camere de familie
Bar
transfer de la/sau la aeroport
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.