Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL: Este establecimiento está muy bien situado en el encantador Lixouri, en el lado occidental de Kefalonia, en estrecha proximidad al centro, donde se encuentran los restaurantes, cafeterías, mini mercados y otros establecimientos. El hotel se encuentra a 350 metros de la Iglesia de Pantokrator, a 500 m del centro de Lixouri, 650 m de la Plaza de la Resistencia Nacional, a 700 m del Conservatorio de Lixouri, 750 m del puerto ya 800 m de la playa Lixouri. Ofrece a sus huéspedes un lugar tranquilo al visitar Lixouri y cuenta con habitaciones confortables y totalmente equipadas con baño privado. Los huéspedes pueden disfrutar de un desayuno todas las mañanas, antes de salir para un día de turismo en la zona.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wired internet
Safe
Double beds
Small kitchen
Desk
Wake-up service
Hairdryer
Direct line telephone
TV
Lift
Air-conditioning in communal areas
Landscaped area
24 hour reception service
Internet access
Balcony
Shower
Individual air-conditioning
Bathroom
Fridge

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.