Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GMP BOUKA


Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Amplasat chiar pe plaja Agios Konstantinos, Hotelul GMP se află pe un teren de 15000 m² cu piscină interioară deschisă întregul an şi piscină sezonieră în aer liber. Hotelul oferă camere cu aer condiționat și vedere la golful Messinian sau la grădină de la balcoanele private.

Oferind acces gratuit la Wi-Fi, toate camerele au zonă de relaxare cu TV cu ecran plat de 32 inch și canale prin satelit. Decorate modern în culori calde, acestea includ minibar și uscător de păr. Baia privată are cabină de duş.

Oaspeţii Hotelului GMP Bouka Resort îşi pot începe ziua cu un mic dejun tip bufet. Restaurantul sezonier de lângă piscină serveşte mâncăruri greceşti la prânz şi cină. Există, de asemenea, un bar în interior.

Centrul de wellness include piscină interioară şi cadă cu hidromasaj, iar cei mici au la dispoziţie un teren de joacă. De asemenea, există salon de înfrumusețare și saună.

GMP Bouka Resort se află la 5 km de oraşul Messene şi la 10 km de oraşul Kalamata de pe litoral. Aeroportul Internaţional din Kalamata este la aproximativ 8 km. Proprietatea oferă parcare gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
receptie 24/7
Piscina exterioara
Restaurant
centru spa
servicii de curatenie
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.