Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AKTI TAYGETOS


Descriere

Akti Taygetos Conference Resort se află la poalele muntelui Taygetos, în inima Golfului Messinian. Are piscină mare cu cadă cu hidromasaj și zonă de plajă privată. Proprietatea include 2 restaurante, precum şi 3 baruri, dintre care unul este pe plajă. Oferă WiFi gratuit. Centrul din Kalamata este la 6 km. Unitățile de la Akti Taygetos Conference Resort oferă decor minimalist și culori calde şi au balcon cu vedere minunată la mare sau la grădinile luxuriante ale hotelului. Acestea includ TV cu ecran plat şi canale prin satelit, minifrigider, cutie de valori, uscător de păr și aer condiționat. Există articole de toaletă gratuite. La restaurantul Amymoni este disponibil un bufet bogat de mic dejun, care include produse tradiționale. Restaurantul à la carte Anassa oferă mâncăruri grecești autentice și fripturi la grătar lângă piscină. La barul Red Roses puteţi alege un trabuc din gama extinsă disponibilă și vă puteţi bucura de atmosfera orientală. Costa-Costa Bar on The Beach oferă vedere unică şi este locul ideal pentru o băutură răcoritoare, un cocteil exotic și gustări, într-un cadru cu muzică de relaxare. Chiar în faţa hotelului este o plajă privată, care oferă șezlonguri și umbrele. Există parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Restaurant
Bar pe plaja
Plajă

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.