Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Terme Principe


Descriere

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Hotelul Terme Principe este situat la 210 de metri de plaja din Lacco Ameno. Acesta are 2 piscine, o grădină spațioasă și un centru de wellness. Unele camere au o intrare privată sau un balcon cu vedere la grădină.
Toate camerele au ferestre mari și mobilier tradițional din lemn. Acestea oferă o baie privată cu articole de toaletă gratuite și un televizor LCD. Unele au un balcon, în timp ce altele sunt la parter și au acces direct la grădină.
Oaspeții hotelului Terme Principe se pot bucura de acces gratuit la centrul de wellness, care include o piscină interioară cu colț pentru hidromasaj și o baie turcească.
Un mic dejun tip bufet dulce și savuros este servit în fiecare dimineață. Acesta include prăjituri și
prăjituri de casă. Restaurantul din incintă pregătește specialități locale, iar
meniuri speciale pot fi aranjate la cerere.
Oaspeții au acces gratuit la plaja privată a hotelului în mai, iunie și septembrie. Portul
Casamicciola Terme se află la 3 km de proprietate, aici puteți lua feriboturi
pentru Napoli și Pozzuoli.
Website hotel: www.hoteltermeprincipe.it

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Acces cu animale de companie
receptie 24/7
Room Service
Piscina exterioara
camere de familie
Restaurant
centru spa
servicii de curatenie
Piscina interioara
Bar
Plajă

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.