Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Terme Zi Carmela


Descriere

Hotel Terme Zi Carmela 3* - Forio dIschia, Insula Ischia, Italia

Hotelul este situat in principalul oras al insulei, Forio, aproape de centrul istoric si de port, de unde se poate pleca in excursii catre Insula Capri si Coasta Amalfitana.
Cu o vedere panoramica spre Muntele Epomeo, este locul ideal pentru o vacanta de relaxare si wellness, departe de stresul cotidian.

Prezentare oficiala hotel: www.zicarmela.com/en

Localizare:
Hotelul Terme Zi Carmela 3* este situat in principalul oras al Insulei Ischia, Forio, la doar cativa pasi de centrul istoric. Restaurantul hotelului are vedere panoramica spre portul Forio. Centrul istoric al orasului este foarte aproape, iar turistii cazati aici se pot plimba pe stradutele pline de magazine si terase intalnite la tot pasul. Este locul ideal pentru o vacanta de relaxare si wellness, departe de stresul cotidian.

Frumoasa plaja Chiaia este cea mai apropiata plaja de hotel si este situata la o distanta de 455m.

Facilitati hotel:
Turistii hotelului pot servi masa in restaurantul cu vedere panoramica spre portul Forio. La pranz si cina, oaspetii se pot bucura de mancaruri mediteraneene delicioase sau traditionale, facute doar cu produse locale proaspete. Dimineata se poate savura un mic dejun generos de tip bufet.

Hotelul Terme Zi Carmela 3* are o gradina tropicala luxurianta si doua piscine in aer liber, cu cascada. Apa din piscina termala interioara are o temperatura de 35 grade Celsius. Oaspetii se pot rasfata cu un masaj de relaxare sau cu un tratament de infrumusetare in centrul de wellness al hotelului, iar in Piano Bar se organizeaza seri dansante.

Faciltiati camere:

In hotelul Terme Zi Carmela 3* toate camerele sunt moderne si asigura confortul turistilor sai.
- camerele duble standard au un pat matrimonial sau doua paturi separabile si sunt dotate cu TV, telefon cu linie directa si baie.
- camerele duble superior au un pat matrimonial sau doua paturi separabile si sunt dotate cu TV, telefon cu linie directa, baie, aer conditionat, minibar si au balcon/terasa cu vedere la Muntele Epomeo.
- camerele duble deluxe au un pat matrimonial sau doua paturi separabile si sunt dotate cu TV, telefon cu linie directa, baie, uscator de par, halat de baie, aer conditionat, minibar, seif si au balcon/terasa cu vedere la mare si Muntele Epomeo.

Tariful nu include taxele de statiune:
De la 1 ianuarie pana la 31 martie si de la 1 noiembrie pana la 31 decembrie:
hotel 3* = 1 eur/persoana/zi
hotel 4* = 1,5 eur/persoana/zi
hotel 5* = 2 eur/persoana/zi

De la 1 aprilie pana la 31 octombrie:
hotel 3* = 2 eur/persoana/zi
hotel 4* = 3 eur/persoana/zi
hotel 5* = 4 eur/persoana/zi

Aceste taxe sunt valabile doar pentru primele 7 nopti de sejur. Ele vor fi achitate de turist direct la receptia hotelului.



Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

aer conditionat (AC)
Parcare
camere cu balcon
telefon in camera
TV
Minibar
Acces cu animale de companie
receptie 24/7
Sala de fitness
Room Service
Piscina exterioara
centru spa

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.