Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Terme Park Imperial


Descriere

Hotel Terme Park Imperial 3* -nbsp; Forio

Hotelul Terme Park Imperial este situat in Forio, ce este un oras atractiv cu plaja insorita fiind renumit pentru parcul termal, Gradinile Poseidon. Forio este considerat micuta bijuterie de la poalele Mount Epomeo. Este situat la 13 km vest de Ischia Porto, un oras plion de viata, preferatul italienilor care sunt veniti aici in vacanta pentru nenumaratele sale restaurante, baruri si plaje. Centrul Forio este dominat de Il Torrione, un turn de veghe datand din secolul al XV-lea, parte a unui sistem de 12 turnuri de observatie al atacatorilor sarazini care tot bantuiau prin zona.

Prezentarea oficiala a hotelului: www.fmhotels.it

Localizare: Hotelul se afla la o distanta de 15 minute de mers pe jos de Gradinile Poseidon si plaja, la 30 de minute de mers pe jos de centrul orasului Forio si la 54 km de aeroportul din Napoli. Hotelul ofera servicii de transfer gratuite din Iunie pana in Septembrie.

Facilitati hotel: Hotelul consta in mai multe cladiri localizate intr-un parc imens. Hotelul are un bar-taverna cu tv si aer conditionat in zona de luat masa, o piscina termala cu hidromasaj in interior, o piscina termala exterioara, inconjurata de parasolare si sezlonguri.

Facilitati camere: Hotelul are aproximativ 170 de camere localizate in diverse cladiri partial in bungalouri aproape de piscina. Toate camerele dispun de: baie private cu dus, uscator de par, telefon, tv, mini bar, incalzire, aer conditionat, seif (contra unei taxe), camerele standard nu au balcon si sunt fara vedere.

Bucatarie: Miculnbsp; dejun servit in stil bufet suedez. Exista posibilitata de a oferi si demipensiune.nbsp;


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
camere de familie
Restaurant
Bar
Piscină
spa si centru de wellness
Camere nefumători

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.