Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hermitage Park Terme


Descriere

web:  http://www.hermitageischia.it/index.php?id_categoria=81&lingua=uk 

Aflat la numai 500 de metri de centrul istoric al oraşului Ischia, hotelul Hermitage oferă un centru de wellness şi o grădină mediteraneană, cu terase la soare şi 3 bazine termale. Toate camerele au balcon.

Camerele hotelului Hermitage & Park Terme au TV prin satelit şi pardoseală răcoroasă cu gresie. Fiecare cameră are o baie privată cu uscător de păr şi set de articole de toaletă. Unele camere au vedere la mare, iar altele se bucură de acces la WiFi.

Micul dejun este servit sub forma unui bufet extins, care include produse dulci şi sărate. Pentru prânz şi cină, restaurantul oferă preparate din bucătăria locală şi internaţională. Când vremea este frumoasă, mesele sunt servite pe terasă.

Oaspeţii pot rezerva tratamente de înfrumuseţare şi masaje la centrul spa Cinthia dell'Hermitage. Facilităţile includ o cadă de hidromasaj, o saună şi o baie turcească.

Oaspeţii se pot bucura de transfer gratuit la plaja din apropiere, amenajată cu umbrele şi şezlonguri. De asemenea, există divertisment pentru adulţi şi copii în timpul verii.

Hotelul asigură parcare gratuită. Se află la 2 km de portul cu feriboturi spre Napoli, Pozzuoli şi celelalte insule Flegree.

Ischia Porto este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de gastronomie, relaxare și peisaj.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Piscina exterioara
Restaurant
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.