Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kerveli Village


Descriere

Aceasta proprietate este la 3 minute de mers pe jos de plaja. Complexul este compus din sase cladiri construite in stil traditional, amenajate amfiteatric printre gradinile frumoase cu trandafiri, maslini si copaci de chiparos, impreuna cu privelistea minunata spre mare, ofera un cadru ideal de vacanta.Localizare: Este situat pe coasta de est a insulei, in golful Kerveli. Orasul Samos este la doar 10 km distanta iar aeroportul la 18 km.
Facilitati camere:Hotelul dispune de 62 de camere luminoase si spatioase complet echipate cu facilitati moderne: baie proprie cu cada sau dus, uscator de par, televizor, aer conditionat (functioneaza in perioada 01.07 - 31.08), frigider (contra cost: 3 Euro/ zi; in camerele superior este gratuit), seif (1 Euro/ zi; in camerele superior este inclus) si balcon sau terasa care ofera vedere la mare sau la gradina. Camerele superior ofera in plus halate de baie si prosoape de plaja.
Facilitati hotel: Micul dejun si cina, inspirate din gusturile locale, pot fi savurate in restaurant sau pe terasele adiacente. Barul de zi este langa piscina si serveste o gama larga de gustari, bauturi si cocktailuri.
www.kerveli.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Piscina exterioara
Restaurant
sala de jocuri (biliard, darts, tenis de masa,etc)
Bar
Piscina pentru copii
acces imediat la plaja

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.