Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Voi Vila Do Farol Resort

   Insula Sal, Republica Capului Verde Vezi locatia pe harta


Descriere

Oferind un restaurant, bar, grădină și WiFi gratuit, VOI Vila do Farol Resort este situat în Santa Maria, la 200 m de Parohia Maicii Domnului Durerilor și la 500 m de Biserica Nazarene. Oaspeții se pot bucura de vedere la grădină și se pot bucura de snack barul de pe plajă. Toate unitățile din complex sunt dotate cu TV. La complexul VOI Vila do Farol, fiecare cameră este dotată cu aer condiționat și baie privată. Micul dejun tip bufet este disponibil zilnic la unitatea de cazare. Vorbind engleză și italiană la recepție, personalul este întotdeauna la îndemână pentru a vă ajuta. Proprietatea este situată la 1,7 km de Funana Casa da Cultura, la 5 km de Grădina Botanică și Zoo di Terra din Viveiro.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.