Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ouril Pontao

   Insula Sal, Republica Capului Verde Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul confortabil Ouril Pontao este condus de personal prietenos din Capul Verde și la doar câteva blocuri de plaja Santa Maria. Șederea minimă aici este de 3 nopți și este o alegere bună dacă sunteți interesat de un hotel de bună calitate și nu intenționați să petreceți mult timp în interior. Camerele hotelului sunt strânse în jurul unei curți interioare spațioase, a cărei caracteristică centrală este o mică piscină, esențială pentru răcorirea soarelui din Capul Verde. Există o mulțime de spațiu în jurul piscinei pentru plajă, deși plaja principală a orașului este la doar câteva minute de mers pe jos. Hotelul are WiFi în unele zone publice, la un cost suplimentar. Cafea și ceai sunt servite la recepție. Camerele sunt în principal cu două paturi și sunt spațioase și luminoase. Acest hotel are 77 de camere duble cu baie privată (unele cu balcon) și 2 apartamente, toate dotate cu minibar, aer condiționat, uscător de păr, televiziune prin satelit și telefon. Există multe restaurante locale bune în Santa Maria, iar cazarea la Hotelul Pontao înseamnă că sunteți la doar câțiva pași de o experiență distractivă și interesantă de luat masa.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.