Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VIBRA PISCIS - ADULTS ONLY


Descriere



Localizare

Hotelul Vibra Piscis - Adult Only este situat la 2 minute fata de plaja si ofera priveliste la propria terasa si la piscina spatioasa. La doar cateva minute de merspe jos se afla mai multe magazine si baruri. Celebrele cluburi de noapte din San Antoni de Portmany, printre care Cafe del Mar, Mambo, Es Paradis si Eden, sunt situate la aproximativ 300 de metri.

Facilitati hotel

Complexul Vibra Piscis dispunde de 366 camere (twin, single si 2 apartamente), dintre care unele au vedere la mare. Hoteul are o piscina, unde sezlongurile sunt gratuite, un restaurant, un snack bar si o cafenea. Wi-Fi-ul este garatuit in tot hotelul. Hotelul are un concept nou, inovator, care va ofera mai mult stil, servicii, arome si mai presus de toate, mai multa distractie. Hotelul aduce si un concept gastronomic nou, inovator.

Facilitati camere

Toate camerele au baie proprie, aerconditionat, TV prin satelit, seif gratuit si balcon. Toate camerele dispun de Wi-Fi gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.