Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VIBRA CALA TARIDA


Descriere



Localizare

Hotelul Vibra Cala Tarida se afla situat la 100 de metri de plaja din vestul insulei Ibiza. Aeroportul Ibiza este situat la aproximativ 20 de km si in fata hotelului exista o statie de autobuz cu conexiuni spre plajele locale. 

Facilitati hotel

Hotelul dispune de 3 piscine pentru adulti si copii dar si o piscina pentru relaxare. Terasele sunt dotate cu sezlonguri si umbrele de soare, iar gradinile mari si umbroase ofera o oaza de liniste. Hotelul dispune si de o sala de gimnastica si ofera zilnic animatie de zi si de noapte. Receptia hotelului este deschisa non-stop si ofera inchirierea de masini, motociclete si biciclete. Mai dispune si de un restaurant si un snack bar unde internetul este contra cost. 

Facilitati camere

Camerele hotelului sunt dotate cu baie proprie, balcon, TV prin satelit si aer conditionat. Unele au vedere la mare. Conexiunea Wi-Fi este gratuita in camere. 

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.