Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Iasi Romania 2021

Vacanta in Iasi Romania 2021

Iasi este cel mai mare oras din Moldova, regiunea din estul Romaniei. Timp de trei secole a fost capitala Principatului Moldovei si a fost capitala temporara a Romaniei in timpul primului razboi mondial, cand Bucurestiul a fost ocupat. Avand cea mai veche universitate romaneasca, Iasi a devenit un imens centru cultural si academic in Romania, cu peste 70.000 de studenti anual. Peste 50 de biserici, o faimoasa Gradina Botanica, precum si multe muzee si ca...

Citeste mai mult

Vacanta in Iasi Romania 2021


Iasi este cel mai mare oras din Moldova, regiunea din estul Romaniei. Timp de trei secole a fost capitala Principatului Moldovei si a fost capitala temporara a Romaniei in timpul primului razboi mondial, cand Bucurestiul a fost ocupat. Avand cea mai veche universitate romaneasca, Iasi a devenit un imens centru cultural si academic in Romania, cu peste 70.000 de studenti anual. Peste 50 de biserici, o faimoasa Gradina Botanica, precum si multe muzee si case memoriale, au transformat Iasiul intr-un important centru turistic al Romaniei.

In centrul orasului se afla Platoul de Aur, in jurul caruia s-a dezvoltat orasul de-a lungul secolelor, si care contine un numar impresionant de biserici ortodoxe. Cea mai veche biserica este Biserica Sf. Nicolae, ce dateaza inca de pe vremea lui Stefan cel Mare (1491). Totusi, cele mai impresionante sunt Catedrala Mitropolitana Sf. Paraschiva si Biserica Trei Ierarhi, un exemplu de arta bizantina, construita intre anii 1635 si 1639. Cu Palatul de Cultura de o parte si Piata Unirii de cealalta, Platoul de Aur este o destinatie turistica majora in vizitarea Romaniei. Multe alte atractii turistice se regasesc pe strazile invecinate.

Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.