Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tia Makadi Heights

de la
1647  1207 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.04.2024 - 25.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: Hotelul a fost deschis in anul 1998, si anual au loc renovari partiale.

Tip masa: All Inclusive

Localizare: Hotelul Tia Heights Makadi Bay, este situat la aproximativ 30 km de aeroport, si la aproximativ 38 km de centrul orasului Hurghada, in golful Makadi, pe malul marii.

Facilitati hotel: Acest hotel beneficiaza de o plaja privata cu o lungime de 560 de metri, o piscina in stil laguna, 13 tobogane pentru adulti, centru spa si centru de scufundari, piscina interioara, 4 terenuri de tenis, sala de gimnastica, 6 restaurante si 4 baruri, sauna, jacuzzi, bocce, discoteca, minigolf, miniclub si loc de joaca pentru copii, 10 tobogane pentru distractia celor mici, numeroase magazine, etc.

Facilitati camere: Camerele hotelului sunt elegante si spatioase dotate cu urmatoarele: balcon sau terasa (dar nu in toate camerele), minibar, seif (in camera si la receptie), aer conditionat, televizor, telefon, room service, baie cu cada sau dus complet utilata, uscator de par.

Web:https://tiaheightsmakadibay.com-hurghada.com/en/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
camere de familie
Bar
transfer de la/sau la aeroport
acces imediat la plaja
Piscină
spa si centru de wellness

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.