Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Steigenberger Al Dau Beach

de la
2312  2219 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 29.03.2024 - 05.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Steigenberger Al Dau Beach Hotel este situat la capătul sudic al statiunii Hurghada, pe plajă privată, la 6km de Aeroportul Internațional din Hurghada si la 5 km de centrul orașului Hurghada. Superb: 9,1 pe booking.com

Localizare:

Hotelul Steigenberger Al Dau este un hotel de 5* Deluxe situat pe plaja din Hurghada, la 8 km de centrul statiunii Hurghada. Distanta pana la aeroport este de 6km .

Facilitati hotel:

Hotel are un total de 372 de camere si 16 suite, impartite in mai multe categorii.

Facilitati camere:

In cadrul hotelului exista mai multe tipuri de camere:
Camerele standard au 55mp si vedere la aleea de promenada, pat matrimonial sau paturi twin.
Camerele deluxe au o suprafata de 50mp si vedere la mare, paturi twin sau un pat matrimonial, balcon cu 2 masute si scaune.
Ca facilitati, camerele deluxe ofera: ventilator de tavan, facilitati pentru preparare cafea si ceai, TV satelit, telefon, spatiu de birou, seif, podea de marmura si dressing.
Camerele Elite sunt mult mai elegante si ofera gratuit minibar si acces la SPA.
Camerele Family au o suprafata de 55 mp. si au in zona de living doua paturi suplimentare pentru copii, iar facilitatile oferite sunt aceleasi cu camerele deluxe.
Exista in cadrul hotelului si camere Elite Family Deluxe Suite - 142 mp si Junior Suite - 74 mp.

Sport si divertisment:

Hotelul dispune de mai multe piscine dintre care piscina principala exterioara este neincalzita, cu apa dulce. Pe langa aceasta exista si o piscina exterioara cu apa sarata incalzita iarna, jacuzzi interior incalzit cu apa sarata si piscina exterioara pentru copii cu apa dulce incalzita iarna.

Spa & Welness:

 Sala de fitness are program de functionare 24/7. Planet SPA este centrul de wellness & SPA al hotelului si pune la dispozitia turistilor cele mai variate proceduri de relaxare si infrumusetare.

Detalii viza:

-pentru sejur in Hurghada, viza este obligatorie si poate fi achizitionata la sosire, direct pe aeroportul din Hurghada
-Pasapoarte normale de calatorie – valabilitate minim 6 luni de la data de iesire din Egipt si min. ½ pagina goala, spatiu necasar vizei
-Cost viza: 25 USD / persoana, indiferent de varsta
-Pasapoarte diplomatice / de serviciu – turistii trebuie sa obtina viza necesara deplasarii personal, de la Ambasada din Bucuresti
-cetateni straini – trebuie sa intrebe personal la Ambasada din Bucuresti care sunt procedurile personalizate pentru fiecare nationalitate. Oferim suport pentru detalii.
Date actualizate despre documentele necesare pot fi citite pe www.politiadefrontiera.ro.
Agentia de turism organizatoare nu este raspunzatoare pentru decizia organelor de frontiera de a nu accepta ca turistul sa paraseasca teritoriul Romaniei sau sa-i acorde intrarea pe teritoriul statului unde face sejurul, chiar daca dispune de toate documentele necesare deplasarii.

CONDITII ASIGURARE!

Asigurarea Cocktail Travel Protection fara fransiza – pentru cazurile de storno, valoarea maxima despagubita este de 25.000 Ron / rezervare
EXCEPTIE!: pentru anulare inainte de plecare din motive de imbolnavire sau carantina cauzata de o epidemie sau pandemie (ex: Covid19) - se aplica fransiza 30%
Riscurile acoperite si sumele maxim despagubite le regasiti in Insurance Product Information Document care poate fi descarcat AICI

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si penalizare valabile pentru acest hotel le regasiti pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/conditii-plata-penalizare/

Informatii standard

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile standard valabile pentru acest pachet turistic. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-standard/

Informatii precontractuale

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile precontractele valabile pentru acest pachet turistic / destinatie. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-precontractuale/

Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Cocktail Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar.
Cocktail Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.

Oferta generata din sistemul agentiei Cocktail Holidays, impreuna cu informatiile standard & precontractuale sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Theatre/auditorium
Disco/Nightclub
Pub(s)
Mini-fridge
TV room
Medical service
Buffet lunch
Poolside bar
Mini club
Outdoor swimming pool
Heated swimming pool
Deck chairs
Junior Suites
Sandy beach
Aerobics
Parking
Direct line telephone
Tennis
Hairdresser
Covered swimming pool
Conference hall
Sauna
Laundry service
Bathtub
Safe
TV
Suites
Mastercard
Buffet breakfast
American Express
Satellite/cable TV
Apartments
Bar
Massage
24 hour reception service
Restaurant
Room service
Internet access
Rent a bike
Gymnasium
Shops
Games area
Balcony
Shower
Total number of rooms
Individual air-conditioning
Bathroom
Terrace

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.