Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNRISE HOLIDAYS RESORT

de la
1260 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 08.06.2024 - 15.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: Hotelul destinat adultilor se afla pe plaja privata intr-o laguna cu priveliste fantastica, turistii se pot bucura atat de atmosfera relaxanta a hotelului cat si de atractiile si viata de noapte din Hurghada, centrul statiunii find la doar 500 de metri de hotel.

Tip masa: All Inclusive

Localizare: Hotelul se afla pe plaja, la 500 de metri de centrul Hurghada si la 9 km de Aeroportul Hurghada.

Dotari camere: Hotelul are camerele dotate cu: balcon, terasa sau balcon frantuzesc, baie cu dus si uscator de par, minibar (se pune apa zilnic si racoritoare o data pe saptamana), TV satelit, seif, Wi-Fi gratuit, telefon, aer conditionat.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor: 2 restaurante bufet, 4 restaurante a la carte (2 dintre ele contra cost), 2 snack-bars, 6 baruri, piscina exterioara, sala gimnastica, centru Spa (contra cost) Wi-Fi gratuit, activitati sportive, animatie, sporturi nautice (contra cost), centru scufundari (contra cost).

Pagina web: www.sunrise-resorts.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Airport
Telephone
City centre
Hairdresser
TV
Safe
Shops
Air-conditioning

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.