Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNNY DAYS RESORT SPA & AQUAPARK

de la
828 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.05.2024 - 18.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj-Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

Sunny Days Resort **** - Hurghada - Egipt

Prezentare oficiala: https://sunnydaysegypt.com/nbsp;

Sunny Days Resort, Spa Aqua Park ofera cele mai bune variante de divertisment pentru intreaga familie. Amplasarea hotelului pe malul marii, inconjurat de o plaja perlata si corali virgini, nenumaratele facilitati pentru adulti si copii, stilul andaluz unic, fac din Sunny Days Resort unul dintre cele mai cautate hoteluri din Hurghada, o locatie deosebita pentru o vacanta relaxanta cu familia sau prietenii.nbsp;

Relaxare:
Hotelul ofera o gama larga de facilitati de agrement si recreere care va vor transforma vacanta intruna de neuitat: divertisment live, centru fitness si centru spa, 2 cluburi pentru copii, 2 piscine principale, o piscina pentru copii, aqua parc cu tobogane, teren de tenis si squash, bilard, darts. Oaspetii au la dispozitie o multitudine de sporturi nautice cum ar fi scufundari, parasailing, snorkeling si excursii pe mare.

Cea mai apropiata plaja: Paradise Beach, plaja cu nisip alb

Servicii de masa:
all inclusive

Servicii pentru copii: 2 cluburi pentru copii

Localizare: Complexul hotelier este situat la 12 km de Aeroportul International Hurghada si la 3 km de centrul orasului, intr-un cadru unic ce va va permite sa va relaxati pe balconul camerei cu vedere directa catre apa turcoaz a Marii Rosii.nbsp;

Facilitati hotel: Sunny Days Resort este un complex de 4*, ce dispune de 1214 camere, apartamente si vile confortabile si elegante.
La hotel veti gasi o gama de restaurante si baruri in regim all inclusive, 3 restaurante international de tip bufet si 5 restaurante a la carte cu diferite bucatarii (italiana, asiatica, araba, mediteraneana).nbsp;

Hotelul pune la dispozitia turistilor diverse facilitate pentru petrecerea timpului: divertisment live, centru fitness si centru spa, 2 cluburi pentru copii, 2 piscine principale, o piscina pentru copii, aqua parc cu tobogane, teren de tenis si squash, bilard, darts, posibilitatea practicarii sporturilor nautice cum ar fi scufundari, parasailing, snorkeling si excursii pe mare.
Facilitati camere:
Camerele hotelului sunt dotate cu TV prin satelit (ecran plat), telefon, aer conditionat, seif, internet Wi Fi (gratuit), minibar, uscator de par, terasa.nbsp;

Hotelul are urmatoarele tipuri de camere:
- Camera dubla standard cu vedere la piscina (pat dublu sau 2 paturi separate, max. 2 ad + 2 copii, 30 m2);nbsp;
- Camera dubla standard cu vedere la mare (pat dublu sau 2 paturi separate, max. 2 ad + 2 copii, 30 m2);nbsp;
- Camera dubla premium cu vedere la gradina (pat dublu sau 2 paturi separate, max. 2 ad + 2 copii, 28 m2);nbsp;
- Camera dubla premium cu vedere la mare (pat dublu sau paturi single, max. 2 ad + 2 copii, 32 m2);nbsp;
- Suita standard (dormitor cu pat dublu, vedere la mare sau la piscina, max. 2 ad + 2 copii, 98 m2);nbsp;
- Suita premium (dormitor cu pat dublu, vedere la mare, max. 2 ad + 2 copii, 112 m2);
- camera family one bedroom (pat dublu sau paturi single, canapea, max. 2 ad +2 copii, 75 m2);nbsp;

Datorita amplasarii hotelului si a facilitatilor pe care le ofera, Sunny Days Resort este locul ideal pentru a petrece o vacanta cu familia sau prietenii.



Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
camere de familie
Bar
transfer de la/sau la aeroport
acces imediat la plaja
Piscină
spa si centru de wellness

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.