Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Palm Beach Resort

de la
857 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 05.04.2024 - 12.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Iasi
Verifica disponibilitate

Descriere

Oferind o vedere pitorească asupra Mării Roşii, acest hotel all inclusive de 4 stele din Hurghada oferă camere cu balcon. Acesta are 2 piscine, o zonă de plajă privată şi un club de scufundări.

Camerele cu aer condiţionat de la Palm Beach Resort au interioare pline de culoare şi sunt decorate cu mobilier din lemn. Toate camerele au TV prin satelit, minibar şi baie privată.

Restaurantul de tip bufet de la Palm Beach Resort serveşte mâncăruri locale, precum şi preparate cu specific internaţional. Barul oferă băuturi răcoritoare şi gustări.

Oaspeţii pot beneficia de un masaj de relaxare la centrul de wellness, care oferă, de asemenea, o saună şi o sală de gimnastică. Personalul responsabil cu programele de divertisment organizează diferite activităţi şi jocuri pe tot parcursul zilei.

Clubul de scufundări Aquarius oferă o varietate de sporturi nautice, cum ar fi scufundări, snorkelling sau windsurfing.

Site web: http://www.palmbeach-hurghada.com/

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Entertainment activities
Fresh water swimming pool
Central air-conditioning
Hairdryer
Direct line telephone
Tennis
Safe
Suites
Buffet breakfast
Air-conditioning in communal areas
Bar
Restaurant
Room service
Minibar
Total number of rooms
Bathroom
Fridge

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.