Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ocean Breeze Sahl Hasheesh


Descriere

Descriere: Avand un concept modern, Ocean Breeze Hurghada isi intampina oaspetii cu caldura, fiind locul perfect pentru o vacanta relaxanta in stil egiptean.

Tip masa: Ultra All Inclusive

Localizare: Hotelul se afla in golful Sahl Hasheesh, la 17 km de zona de scufundari Malek Disha si la 23 de km de zona de scufundari Abu Hashish. Aeroportul din Hurghada se afla in apropiere.

Facilitati hotel: Hotelul beneficiaza de plaja privata si piscina. Turistii pot alege dintr-o multitudine de restaurante si magazine. In lista facilitatilor gratuite se incadreaza: tenis de masa, darts, volei pe plaja, muzica live, program de animatie, polo pe apa, aqua gym si aerobic.
Contra cost turistii se pot bucura de un centru spa, cu baie turceasca si marocana, sauna, baie cu aburi si jacuzzi, biliard, salon de infrumusetare. Access la Wi-Fi.
Dotari camere: tipuri de camera - superior, family standard sau deluxe, deluxe, junior suite si deluxe suite; care pot fi cu vedere la gradina, piscina, partiala la mare sau vedere directa a mare. Camerele sunt dotate cu baie proprie, uscator de par, televizor, telefon, aer conditionat, minibar, facilitate pentru prepararea ceaiului si cafelei, terasa sau balcon.

Pagina web: https://hotelsgravity.com/gravity-hotels-sahl-hasheesh/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Piscina exterioara
acces imediat la plaja

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.