Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Movie Gate Golden Beach


Descriere

Movie Gate

LOCALIZARE: Movie Gate este situate intr-o locatie linistita la nord-vest de Hurgada, direct pe o plaja frumoasa si larga. El Gouna se afla la o distanta de 10 km, iar centru orasului Hurghada este la aproximativ 15 km. Aeroportul International Hurghada se afla la 20 km distanta.
CAPACITATE : 456 camere
CONCEPT: Conceptul resortului este cel de o vacanta ca un film . Este un concept unic , creat pentru cei care doresc sa isi implineasca visul de a intra in lumea filmului. Movie Gate ii ajuta la implinirea acestui vis, oferind un studio de productie real, unde o echipa de producatori de fime si profesionisti ii vor ajuta sa isi realizeze visul. De la regizor la artistul de make-up, totul la Movie Gate este conceput pentru o experienta unice de vacanta. Complexul suprinde pe toata perioada vacantei cu camere ascunse si chiar productii proprii de film sau clip video.
FACILITATI:Movie gate este alcatuit dintr-o cladire principala si cateva cladiri invecinate, situate intr-o gradina cu multi copaci exotici. Reprezinta o alegere exceptionala pentru o vacanta la plaja, in special pentru familiile cu copii, apa marii fiind de mica adancime. Complexul ofera o gama variata de piscine, 6 in total, piscina de relaxare, piscina pentru adulti, piscina pentru copii si 2 piscine conectate printr-un rau artifial ajungand pe plaja , cel mai mare amfiteatru de la Marea Moarta si multe facilitate sportive. Black Pearl Pirates Ship reprezinta definitia de atractie a complexului avand 5 zone diferite atat pentru copii cat si pentru adulti. Camera de groaza a navei reprezinta atractia principala.
Pe langa acestea, complexul ofera un mini club, disco, zona comerciala, 7 restaurante si 9 baruri. Accesul la Wi-fi este posibil in intreg resortul iar in lobby este gratuit.

FACILITATI CAMERE: Resortul ofera un total de 456 de camera spatioase, cum ar fi camera family, camera cu vedere la mare si fara vedere la mare precum si camera superioare. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, telefon, TV cu programe prin satelit, uscator de par si mini bar.
camerele Economy/promo sunt camere land view fara balcon sau terasa.
camerele Family 1 unit Garden view: land view fara balcon sau terasa.

ACTIVITATI: volei pe plaja, tenis ( 3 terenuri de tenis si echipament contra cost), volei pe plaja, tenis de masa, badminton, darts , frisbee, mini golf, sah, aerobic, yoga, aqua gym, centru spa cu diferite tipuri de masaje, sauna, jacuzzi, baie turceasca, coafor, cinema 3D, studio professional de film, festival de film, petreceri tematice pe plaja si la piscina, mini-club si junior club,

SERVICII CONTRA COST: servicii medicale, seif, sporturile acvatice, centrul spa, coafor, billiard, terenuri de tenis, Vitamin Bar, Sparks Disco Bar.

All inclusive: 07:00-10:00 mic dejun in restaurantul principal, 10:00-11:30 - snack bar Grease, 12:30-14:30 pranz in restaurantul principal, 18:30-21:00 cine in restaurantul principal sau in restaurantele A lAa Carte , 12:30- 07:00 - fast food in restaurantul Grease.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Sala de fitness
Bar
transfer de la/sau la aeroport
acces imediat la plaja
Piscină
spa si centru de wellness

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.