Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HAWAII PALM RESORT & AQUA PARK


Descriere


Situat pe plaja din orașul Hurghada, Hawaii Palm Aqua Park este un hotel de familie care are o piscină în aer liber, o sală de gimnastică și un restaurant. Acesta oferă Wi-Fi gratuit în zonele publice.

Hotelul de 4 stele oferă camere cu aer condiționat, mobilate cu un decor simplu și culori calde. Fiecare cameră are minibar, TV prin satelit și un balcon cu vedere la piscină. Există o baie privată.

Restaurantul mediteranean oferă preparate din bucătăria internațională, sau puteți lua masa lângă plaja din Le Snake. De asemenea, hotelul are restaurante italiene, asiatice și orientale. Puteți avea un grătar lângă grădină sau terasă.

La sala de sport există mese de tenis de masă și biliard. Există un bar lângă hol, piscină și plajă. Pentru o taxă suplimentară, vă puteți bucura de o noapte la discotecă sau de un masaj relaxant la spa.

Aeroportul Internațional Hurghada este la 10 minute de mers cu mașina de hotel, iar stația de autobuz este la 10 minute de mers pe jos. Este posibilă parcarea publică gratuită la o locație în apropiere.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
receptie 24/7
Sala de fitness
Room Service
Piscina exterioara
Restaurant
club pentru copii
Saună
servicii de animatie pentru copii
Schimb valutar
Piscina interioara
Bar
Aqua park
Piscina pentru copii
Plajă
spa si centru de wellness

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.