Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Golden Five Club


Descriere

Localizare:Hotelul face parte din resort-ul Golden 5, situat la 10 minute de Aeroportul International Hurghada. Facilitati hotel: Lobby, 6 restaurante cu specific international, baruri, receptie 24h, spalatorie, magazine, internet café, salon de infrumusetare, doctor (la cerere), discoteca, servicii de inchiriere limuzine. Facilitatile camerelor: Camerele aflate la etajul 2 dispun de balcon, cele aflate la parter dispun de terasa, acestea sunt dotate cu TV-satelit si radio, A/C individual, baie cu cada si uscator de par, telefon, mini-bar, seif, parcare gratuita. Sport si agrement:Biliard, centru de diving, centru de sanatate, masaj, jacuzzi, sauna, teren de tenis, mini-golf, jocuri video, masa de tenis, volei pe plaja, plimbare cu telecabina (contra cost), aqua park. Piscina: piscina exterioara fara incalzire, 1 piscina incalzita. Facilitati pentru copii: 3 psicine incalzite, serviciu de baby sitting (la cerere), loc de joaca, mini-club, programe de animatie. Plaja: distanta pana la plaja 800 m.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Piscina exterioara
Bar
AC ( aer conditionat )

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.