Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND SEAS HOSTMARK


Descriere

Descriere hotel

Situat la 6,5 km de aeroportul din Hurghada, la 9,5 km de centrul orasului, pe malul marii.Deschis in anul 2002.Hotelul are o cladire principala cu 2 nivele (doar receptie) si 3 cladiri cu 2 nivele.In total sunt disponibile 226 de camere:- Standard Room (twin bed, 43 m2);- Sea View Room;- Suite.Se accepta plata cu cardul de credit: Visa, MasterCard, American Express.Cazare cu animale de companie: nu se accepta.Tel.:&(002 065) 346 01 11Fax:&(002 065) 346 02 22Internet:&www.grandseas-hostmark.comCamera hotelbaie cu cadafoehnminibar (contra cost)seif (in camera, gratuit)aer conditionattelevizortelefonbalcon sau terasaroom service (contra cost)pardoseala - gresiecuratenie in camera - zilnicschimbarea lenjeriei - zilnic (la solicitare)Spatiu exterior2 restaurante3 baruripiscina exterioara (fara incalzire in sezonul rece)spalatorie (contra cost)medic (la solicitare, contra cost)parcare (gratuit)bancomatcoafor (contra cost)magazineRelaxare si sportGratuitaerobicaqua aerobicsala de fitnessanimatiediscoteca (bauturile contra cost)polo pe apadartsbocceContra costsaunamasajbaie cu aburijacuzzibiliardteren de tenisinchiriere echipament de tenisdivingwindsurfingkitesurfingPentru copiisectiune dedicata in piscina exterioara (fara incalzire in sezonul rece)loc de joacascaune in restaurantclub pentru copii (4-10 ani)patut (solicitare la receptie, gratuit)PlajaProprie, nisip-pietre, ponton.Pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape de plaja - gratuit.La piscina:&umbrele, sezlonguri, prosoape de plaja - gratuit.Comentariul nostruTeritoriu mic si verde, camere comode. Recomandat familiilor si amatorilor de windsurfing si kitesurfing.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Theatre/auditorium
Lawn bowling
Wheelchair accessible
Gymnasium
Surfing
Supermarket
Mini-fridge
Medical service
Smoking area in the restaurant
Windsurfing
Poolside bar
Heated swimming pool
Sunshades
Deck chairs
Non-smoking area in the restaurant
Resort
Junior Suites
Deckchair
Sandy beach
Diving
Darts
Waterskiing
Water aerobics
Aerobics
Fresh water swimming pool
Hairdryer
Direct line telephone
Double rooms
Tennis
Lift(s)
Children\'s swimming pool
Air-conditioned restaurant
Conference hall
Sauna
Laundry service
Safe
Individual heating
King size bed
TV
Beach hotel
Suites
Mastercard
Buffet breakfast
Half-board
Steam bath
American Express
Children\'s entertainment
Satellite/cable TV
Air-conditioning in communal areas
Bar
Massage
24 hour reception service
Restaurant
Room service
Lounge
Change machine
Shops
Balcony
Shower
Total number of rooms
Individual air-conditioning
Bathroom
Terrace

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.