Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elysees

de la
599 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.05.2024 - 17.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

869/5000
La doar 2 minute de mers pe jos de plaja sa privată și la 3 km de Hurghada, acest hotel oferă camere spațioase și un restaurant cu tematică de film. Există un centru spa și o piscină în aer liber. Cu aer condiționat și minibar, toate camerele moderne de la Hotelul Elysees Hurghada sunt decorate colorat în tonuri roșii și portocalii. Fiecare cameră are o baie privată cu uscător de păr. Sauna și cada cu hidromasaj oferă un moment de relaxare după un joc de tenis sau o călătorie cu snorkeling. Există, de asemenea, o sală de gimnastică, o sală de masaj și o sală de jocuri cu biliard și tenis de masă. Printurile colorate ale rolelor de film decorează pereții restaurantului din Elysees Hurghada, care servește mese locale și internaționale. Există un bar pentru băuturi și gustări. Personalul de la recepția deschisă 24 de ore poate aranja un serviciu de transfer la Aeroportul Internațional Hurghada, aflat la 15 minute de mers cu mașina. Un bancomat și un bancomat sunt disponibile pe site.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

station
Airport
City centre
Beach
Total number of rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.