Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Caribbean World Soma Bay este un hotel de plajă de lux de 5 stele situat pe plaja de nisip de pe Soma Bay, la aproximativ 45 km sud Aeroportul Internațional Hurghada. Hotelul are vedere la apele cristaline a Marii Roșie, o destinație perfectă, oferind plaje curate, pe tot parcursul anului vreme tropicale, desert maieserios și peisaj montan ca fundal. Marea Roșie este o regiune mult-iubit, renumită pentru viața sa de mare și lumea subacvatică.

La Soma Bay Caribbean World, cele 529 camere și apartamente reflectă ambianța din Caraibe, cu podele de marmură și lemn de tec. Toate spațiile de cazare oferă vederi spectaculoase la mare și plaje de nisip.

Hotelul oferă o zonă elegantă de recepție (1200 mp), numeroase restaurante, baruri, discoteci și o arcadă comercială.


Facilitățile sportive sunt excelente, cu terenuri de tenis, piscină floodlight încălzită în aer liber și centre de gimnastică și de fitness bine echipate. Pentru cei care au nevoie să țină la curent cu viața lor de muncă, există un centru de afaceri cuprinzător echipat de lucru.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

sala de fitness
restaurant
centru spa
piscina interioara
bar
plaja

Locatie