Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Hurghada Croaziera Egipt

Vacanta in Hurghada Croaziera Egipt

Hurghada este un fost sat pescăresc de pe țărmul Mării Roșii din Egipt. El a devenit din anii 1980 un centru turistic important din Egipt, care are în prezent 60.000 de locuitori din care ca. 10.000 locuiesc ilegal fără aprobarea administrației de a domicilia în localitate. Acești locuitori provin în general din regiunile sărace de pe valea Nilului. Centrul turisitic și balnear s-a dezvoltat printr-un sprijin financiar arab, nordamerican și european. Plajele de nisip de la Marea Roșie au fost vizitate în anul 2004 de ca. 1 milion de turiști, din care cei mai mulți erau veniți din Germania, Ang...

Citeste mai mult

Vacanta in Hurghada Croaziera Egipt


Hurghada este cea mai veche și mai renumită stațiune din Egipt. Offshore, este lumea plină de culoare roșie și plină de viață a coralului și a peștilor, care a adus prima dată Hurghada la o atenție mondială, în timp ce pe o suprafață solidă, așezarea de pescuit odinioară a ajuns într-un oraș rezidențial care se ocupă direct de turism. Pentru nord-europeni (care formează cea mai mare parte a influxului de turism din Hurghada), aceasta este o destinație primordială de iarnă, cu plaje albe și albastru albastru în abundență pe tot parcursul anului. Dar în timp ce atracția principală a Hurghadei tinde să se flopă pe plajă, există mult mai mult, atât în ​​apă cât și pe uscat, pentru călătorii care doresc un gust de aventură.

Vezi de asemenea: Unde să stați în Hurghada
1 Insulele Insulelor

Insulele Insulelor

Insulele Insulelor sunt una dintre cele mai populare excursii cu barca din Hurghada, cu vânturi de nisip alb, pentru a vă absorbi razele și oportunitățile de snorkeling. Pentru cei care nu sunt entuziaști de scufundări, recifele de corali ușor accesate din jurul țărmului insulei sunt un excelent degustor al frumuseții Mării Roșii. Snorkeling sau chiar doar paddling aproape de mal, puteți vedea o multime de viață pește fluting prin apa limpede. Cei care nu sunt interesați de exploatări subacvatice pot pur și simplu să pretindă un adăpost de palmier pe plajă, să se așeze înapoi și să se bucure de soare.
2 Hurghada Marina

Hurghada Marina

Hurghada Marina este o combinație destul de subțire și modernă cu cartierul central Sigala și cu destinația principală de luat masa a orașului. La apusul soarelui, acesta este locul unde se promenada în timp ce se scufundă ultima lumină de seară înainte de a merge la una din numeroasele cafenele sau restaurante pentru o masă. Oaspeții care au vedere la iahturile cu boboci și Marea Roșie care se întind până la orizont nu pot fi bătuți.

Adresa: Promenada Marina Hurghada, Sigala
3 Strâmtoarea Gubal

Strâmtoarea Gubal prilfish lui Egipt Strâmtoarea Gubal, o fâșie îngustă de apă strânsă între coasta Mării Roșii și țărmul vestic al țării peninsula Sinai, este una dintre destinațiile majore de scufundări ale țării și este ușor accesată din Hurghada. Vârful marelui coral al acestei strâmtori s-au dovedit a fi un client dificil pentru navigatorii care încearcă să navigheze aici de-a lungul secolelor, iar astăzi este renumit pentru scufundările sale. Egiptul este cel mai faimos epava, Thistlegormul (o navă de marfă din al doilea război mondial pe care descoperit-o în timpul explorării zonei în anii 1950 de către scafandrul francez Jacques Cousteau) se numără printre numeroasele site-uri de navigație ale strâmtorilor.

4 plaje

plaje

Cele mai bune nopți de nisip din Hurghada au fost revendicate de stațiunile din țărm care se întind de-a lungul coastei de pe ambele maluri ale orașului. Chiar dacă nu locuiți în unul dintre hoteluri, aproape toate stațiunile oferă acces la zi pentru oaspeții care nu sunt oaspeți. Pentru a încerca cu adevărat viața pe plaja din Hurghada, ar trebui să vă rezervați pentru câteva nopți de viață în stațiune. Cele mai bune plaje se află la sud de principala zonă a orașului (numită Sigala) în zona intimă numită "Resort Strip". Călătorește puțin spre sud, și ajungeți în zona cunoscută sub numele de Sahl Hasheesh, care găzduiește câteva bucăți de plajă albă de nisip alb și cele mai bune hoteluri.
5 Submarinul Sindbad

Submarinul Sindbad

Dacă nu vrei să-ți faci picioarele ude, asta submarin turistic - singurul care operează pe Marea Roșie - ia pasageri până la o adâncime de 22 de metri sub apă pentru a privi la viața abundentă a coralului și a peștilor din Marea Roșie, toate fără a pune nici un picior în mare. Excursiile durează aproximativ o oră și, deși nu merg prea departe în larg, unde poate fi văzut coralul mai bun, pentru cei care nu înotătoare, acesta oferă ocazia de a vedea lumea magică sub suprafață.
6 Desert Jeep Expeditions & Ciclism Quad

Desert Jeep Expeditions & Ciclism Quad

Cu atât de multe acțiuni se întâmplă în apă, unii călători uită că înapoi pe țărm, există o întreagă lume de deșert pentru a explora. Una dintre cele mai populare atracții turistice ale orașului Hurghada este ciclismul quad, expedițiile de jeep și excursiile dune buggying în hinterlandul de dune de nisip. Nu trebuie să călătoriți foarte departe în afara stațiunii, pentru a descoperi pădurea de salcâm wadis (văi) înconjurate de munți roșii care formează cea mai mare parte a peisajului Desertului de Est.
7 Camelia merge

Camelia merge

Indiferent dacă doriți să faceți o plimbare scurtă de-a lungul plajei (minunat pentru copii) sau căutați o plimbare mai lungă, de o oră sau două ore în deșert, toate stațiunile din Hurghada oferă o șansă de a face eșantion de cămilă. Călătoriile lungi se îndreaptă, de obicei, spre una dintre așezările din Bedouin, nu departe de oraș și oferă șansa de a vedea peisajul deșert din șaua înaltă. Toți sunt călăuzați de cămilă de beduină, deci nu trebuie să stresați în legătură cu cămilele de skitterie care trag dintr-o dată într-un galop și puteți să vă odihniți și să vă bucurați de vederea.

8 Nopți astronomice

Imaginile luminoase ale orașului Hurghada pot schimba orice plan de vizionare a cerului, în timp ce în interiorul orașului însăși, dar una dintre cele mai populare atracții de noapte pentru vizitatori aici este tururi de noapte astronomice, unde focul pe timp de noapte se află în întregime pe cerul desert al viselor tale. Excursii de călătorie în afara orașului, după amurg și în deșertul singuratic, unde veți petrece o seară privită în minunile cerului de noapte, cu un telescop pe mâna pentru o inspecție mai atentă. Cu cerul incredibil de clar din această parte a lumii, este una dintre cele mai bune șanse pe care majoritatea oamenilor le are să asiste la frumusețea completă a stelelor.
9 Bedouin Dinner Tours

Bedouin Dinner Tours

O altă atracție de seară extrem de populară în zona Hurghada sunt excursii de cină Bedouin oferite de multe stațiuni. Pentru călătorii cu produse alimentare acest lucru este un must-do pentru șansa de a proba mâncăruri sănătoase egiptene care nu fac niciodată pe meniuri restaurant. Tururile se îndreaptă către așezările din Beduin din apropiere pentru a sărbători o bucătărie locală savuroasă în timp ce se așază pe perne colorate într-un decor tradițional de corturi beduin. Este un mod atmosferic de a fi introdus în gama minunată de gătit din Egipt.
10 Abu Nuhas Sites Shipwreck

Site-urile Aw Nuhas Shipwreck Blaue Flosse / photo modified

Această zonă de scufundări, chiar la nord de Insula Shadwan, este un loc fantastic pentru a se strecura în mare cu cinci naufragii de explorat. Principala atracție este epavă Carnatic, o navă de marfă din Marea Britanie scufundată în 1869, care este încă într-o stare incredibil de bună, cu rămășițele sale scheletice acasă în corale înfloritoare și în viața bogată a peștilor. Nava greacă Chrisoula K (scufundat în 1981) și german Kimon M (scufundat în 1978) sunt două mai populare scufundări în acest domeniu cu o mulțime de oportunități de a detecta peștele de pește, peștele și peștele printre epava.

Locație: la 65 km sud-est de Hurghada
11 Gota Abu Ramada Dive Site

Gota Abu Ramada Dive Site Derek Keats / fotografie modificată

Cunoscut și ca "Acvariul" Gota Abu Ramada este un site de scufundare pe perete cu cantități uriașe de viață marină. Unul dintre cele mai populare site-uri de scufundare din apropiere de Hurghada, este folosit de mulți operatori de scufundări ca un loc de încercare pentru scufundări novice, dar scafandrii mai avansați și mai experimentați se vor bucura, de asemenea, de o mare varietate de viață la mare. Triggerfish, lionfish și clownfish intră mereu prin apele albastre eterice aici și mulți scafandri reușesc să privească și razele vulturului rezident.
12 Hurghada Aquarium

Dacă v-ați scufundat sau ați scufundat și doriți să identificați ceea ce ați văzut, atunci Hurghada Aquarium, în partea de nord a orașului (cunoscută sub numele de Ad-Dahar) vă poate ajuta. Aceste zile, acvariul își arată vârsta și ar putea face cu o actualizare, dar are totuși singurul afiș decent pentru viața marină din Marea Roșie din Hurghada. Pentru cei care nu sunt înotători este de asemenea o șansă bună să vedem apropiata viață a peștilor din Marea Roșie.

Filtre

Cauta hotel


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 1 hoteluri

Hurghada Croaziera, Egipt
Egipt Hot Deals