Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Hurghada Croaziera Egipt 2021

Vacanta in Hurghada Croaziera Egipt 2021

Până acum câțiva ani, Hurghada a fost un mic sat de pescari. Dar astăzi, este printre primele stațiuni turistice a coastei Mării Roșii și un centru internațional pentru sporturi acvatice. Dacă are loc în apă sau pe apă, o puteți face aici: windsurfing, navigație, pescuit la mare adâncime, înot, dar, mai ales, snorkeling și scufundări. Grădinile subacvatice unice din larg sunt unele dintre cele mai frumoase din lume, faimoase faimoase printre scafandri. Apele calde de aici sunt ideale pentru multe soiuri de pești rari și recifuri de corali, care pot fi observate și prin bărci cu fund de sticlă....

Citeste mai mult

Vacanta in Hurghada Croaziera Egipt 2021


OBIECTIVE TURISTICE

Strâmtorile din Gubal - O fâșie îngustă de apă stoarsă între Coasta Mării Roșii și țărmul de vest al Peninsulei Sinai, este una dintre destinațiile majore de scufundare ale țării și este ușor accesibilă din Hurghada. Vaste culme de corali ale acestui strâmt s-au dovedit un client complicat pentru navigatorii care încearcă să navigheze pe aici de-a lungul secolelor, iar astăzi, este renumit pentru scufundările în epave. Cea mai cunoscută epavă a Egiptului, The Thistlegorm (o navă de marfă din timpul celui de-al doilea război mondial pe care scaunul francez Jacques Cousteau a descoperit-o în timp ce explora zona în anii 1950) se numără printre numeroasele locuri de scufundare din strâmtoare.


Nopțile astronomicale - Luminile strălucitoare ale orașului Hurghada pot arunca orice plan de vizionare a cerului în interiorul orașului în sine, dar una dintre cele mai populare atracții nocturne pentru vizitatori aici sunt tururile astronomice de noapte, unde concentrarea ta nocturnă se află în întregime pe cerul deșert stelat al tău. vise.
Călătorii călătorește din oraș după amurg și în deșertul singuratic, unde veți petrece o seară privind în minunile cerului nopții cu un telescop la îndemână pentru o inspecție mai atentă. Cu cerul incredibil de clar din această parte a lumii, este una dintre cele mai bune șanse pe care majoritatea oamenilor le are să asiste la frumusețea deplină a stelelor.


Situl Abu Nuhas - Această zonă de scufundare, situată chiar la nord de Insula Shadwan, la aproximativ 65 de kilometri sud-est de Hurghada, este un loc fantastic pentru a vă scufunda în mare cu cinci naufragii de explorat. Atracția principală este epava Carnatic, o navă de marfă din Marea Britanie scufundată în 1869, care este încă într-o stare incredibil de bună, cu rămășițele sale scheletice acasă pentru a înflori viața de corali și de pește abundent. Nava greacă Chrisoula K (scufundată în 1981) și germana Kimon M (scufundată în 1978) sunt alte două scufundări mai populare în această zonă, cu o mulțime de oportunități de a localiza peștișori de leu, pește de declanșare și pește de țeavă printre epave.PLAJE

Plaja Sahl Hasheesh - Unul dintre cele mai cunoscute locuri de scufundări de pe Marea Roșie, Sahl Hasheesh Beach este un oraș de primă calitate, care face parte din turismul central Hurghada, care se întinde pe o impresionantă 40 de kilometri de-a lungul coastei. Cunoscută pentru vibrația plajelor sale de corali și neatinse, zona se dezvoltă constant începând cu anii 1980 pentru a deveni un refugiu înfloritor. Hotelurile și satele de vacanță pun coasta de-a lungul plajei și sunt o dovadă a sumelor masive de bani care sunt vărsate în zonă de investitorii care doresc să încaseze bani în stațiunile din Marea Roșie. Plaja Sahl Hasheesh este în sine un loc atractiv pentru pasionații de sporturi nautice, cu o mulțime de oportunități de a încerca windsurfing-ul și iahtul, precum și scufundări și snorkeling. Cu toate acestea, se încălzește aici, cu temperaturi care cresc în mod regulat peste 40 ° C - nu este de mirare că majoritatea oamenilor vor să se răcească cu o scufundare răcoritoare!


Soma Bay - Soma Bay este un oraș strălucitor, nou, luxos, situat la mai puțin de o oră de aeroportul Hurghada. Stațiunea de sine stătătoare este înconjurată complet de mare și este bine cunoscută pentru că are 365 de zile de soare. Nu este de mirare că acesta devine rapid popular în rândul călătorilor europeni care caută să scape de iernile reci înmuierea soarelui în Marea Roșie. Lucrurile s-au dezvoltat rapid pentru Golful Soma; zona crește fiind vorba despre lux și bani, ocupată, așa cum este cu stațiuni exclusive și restaurante scumpe. O locație ideală pentru scafandrii pasionați și fanii sporturilor nautice, recifele aflate chiar în larg sunt acolo cu unele dintre cele mai bune din lume. Nu este de mirare că peninsula care era odată deșertată, care era în proprietatea armatei egiptene, suferă o dezvoltare rapidă.

Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.