Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ifa Beach

   Gran Canaria, Spania


Descriere

Ifa Beach - Adults Only 4* are vedere la plaja San Augustin, o statiune linistita cu nisip de culoare inchisa, pe frumoasa insula Gran Canaria. Facilitati camere
Ifa Beach Hotel - Only Adults are 200 de camere luminoase și spațioase, marea majoritate cu vedere directă sau laterală la mare. Sunt disponibile şi camere de familie, cu o capacitate mai mare. Unitatile de cazare dispun de TV prin satelit (cu taxa suplimentara), 2 scaune si masa, minibar (cu taxa suplimentara), telefon, seif contra cost, internet Wi-Fi contra cost, grup sanitar propriu cu cabina de dus.

Facilitati hotel
Hotelul are 2 piscine și 2 căzi cu hidromasaj, situate în mijlocul vegetaţiei subtropicale, iar șezlongurile și umbrelele de soare sunt disponibile gratuit. Seara, este oferită în mod regulat muzică live, iar uneori sunt organizate spectacole seara și programe de divertisment în timpul zilei. Hotelul dispune de urmatoarele dotari si servicii precum acces imediat la plaja, terasă la soare, solar, spa și centru de wellness, sală de fitness, meniuri cu diete speciale (la cerere), internetul wireless este disponibil în centrul de afaceri şi costă 2 EUR pe oră, este posibilă parcarea publică la proprietate (nu este necesară rezervare şi se pot percepe taxe), recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, serviciu zilnic de menaj, transfer de la/la aeroport (contra cost), aparat automat cu gustari si bauturi, magazine (în unitatea de cazare), lift, inchirieri auto contra cost, parcare contra cost, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă.

Localizare
Această proprietate este la 200 m de plajă din San Augustin. Hotelul are vedere la plaja din San Agustín, o stațiune liniștită, cu o plajă ușor înclinată, cu nisip de culoare închisă. Ifa Beach Hotel este destinat în exclusivitate adulților. Situat la doar 6 km de oraşul plin de viaţă Playa del Inglés, nu departe de hotel, se află un cazinou internațional și un centru comercial și de agrement. Aeroportul Gran Canaria se afla la 23,7 km distanta, iar parcurile de distractie Aqualand Maspalomas si Palmitos Park se gasesc la aproximativ 6,3 km si respectiv 10 km.



Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.