Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DUNAS DON GRECORY

de la
2581  2243 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 12.06.2024 - 19.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere:
Este un hotel doar pentru adulti. Majoritatea camerelor au vedere la mare. Frumoasele plaje Playa del Ingles si Maspalomas sunt la mica distanta de mers pe jos, iar centrul comercial din San Agustin este vis-a-vis de hotel.
Localizare:
Hotelul Dunas Don Gregory este situat langa plaja Las Burras din Gran Canaria, in statiunea San Agustin. Aeroportul este la 25 km distanta.
Facilitati hotel:
Hotelul Dunas Don Gregory are piscina exterioara (incalzita iarna), sezlonguri si umbrele, ofera prosoape de plaja cu garantie.
Hotelul pune la dispozitia clientilor sai si fitness, masaj, teren de tenis, terasa de plaja pentru nudisti, tenis de masa, biliard si sala de jocuri, restaurant, bar la piscina, Internet corner, piano bar cu muzica live.
Dotari camere:
Toate camerele de la Don Gregory ofera aer condiLLionat si balcon/terasa privata cu vedere la Oceanul Atlantic. Camerele sunt dotate cu TV prin satelit, baie cu dus, feon, WiFi gratuit si se pot inchiria contra cost minibar si seif.
Tip masa:
All inclusive: Mic dejun 08:00-10:30; Pranz 13:00-15:00; Cina 18:00-21:30; Bauturi alcoolice si nealcoolice locale, pana la ora 24:00; Gustari calde: 10:30-13:00; Gustari reci: 15:00-18:00; Inghetata: 10:00-18:00; Ceai, cafea, prajituri: 16:00-17:00; Pranz a la carte: 13:00-15:00.
Web site:
https://www.hotelesdunas.com/es/hotel-dunas-don-gregory

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Sala de fitness
Piscina exterioara
Restaurant
centru spa
servicii de curatenie

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.