Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Florenta Italia 2021

Vacanta in Florenta Italia 2021

Imaginați-vă că vă plimbați pe străzile pietruite dintr-un oraș romantic ce studiază arhitectura veche din perioada Renașterii. Considerat de mulți ca fiind cel mai frumos oraș de pe pământ, o plimbare prin centrul său vă va duce într-o călătorie prin istorie și frumusețe la fiecare pas.    

Citeste mai mult

Vacanta in Florenta Italia 2021


Capitala Toscanei și fosta capitală a Republicii Italiene, Florența - un oraș foarte vechi, fondat în 59 î.Hr. de însuși Julius Caesar. Cu toate acestea, Florența a ajuns in varf în secolele 14-16, atunci când, fără exagerare, a devenit un centru financiar și cultural al Europei. 

     Florența combină spiritul marelui trecut și atmosfera unui oraș plin de viață și vibrantă, cu mancare modern si delicioasa, cumpărături, și o mulțime de oportunități pentru divertisment.Arhitectura renascentistă a ramas, mai întâi de Filippo Brunelleschi și Leon Battista Alberti, care au marcat începutul unui nou stil arhitectural ce a influentat construnctia celor mai mari orase din Europa, din Barcelona pana in St. Petersburg. De atunci, orasul este bine pastrat, iar astăzi Florența poate fi numit, fără nici o exagerare „muzeu în aer liber“.


Divertisment și atracții din Florența

    „Leagănul Renașterii“, este orașul muzeu al Italiei, orașul de primăvară. Trebuie să spun pe merit acest lucru: chiar și în timpul iernii această proprietate din văile          
 Toscanei, apeleaza la viață. Diferite vietati respira într-un mod diferit, chiar și lumina soarelui, inspiratia tuturor artiștilor, se află într-un mod special, într-un mod diferit.     Cel mai bun lucru din aceasta destinatie, este mersul pe jos printre străzile destul de înguste din Florența, unde din cand in cand, aici si acolo, lumina se reflecta în     
  acoperișul Domului - probabil una dintre cele mai maiestuoase catedrale ale țării. El, întâmplător, este de asemenea, nu tipic - acoperit în întregime cu plăci de marmură      verde pal, alb și roz, cu acoperiș din teracotă, Catedrala Santa Maria del Fiore, se afla, literalmente, în brațele de culori, artă și iubire. De fapt, aceasta catedrala             
     reprezinta  inima orașului.
     Dacă vom continua pe tema anatomiei Florentei, principalele sale organe vitale sunt situate în Piazza della Signoria. Aici, de altfel, există, de asemenea, atractii                 majore: Vechiul Palat, Fântâna lui Neptun, Galeria Uffizi, și David, Hercules, Polyxena, Perseu și sculpturi. 
     Lumina, de asemenea, te trimite la malul sudic al râului Arno, unde se afla cel mai grandios oraș-palat Pitti și uluitoarele gradini Boboli – tot timpul verzi, cu un        
     parfum toscan. Urmatoarea - o platforma de observare pe Piazzale Michelangelo, care oferă cele mai bune vederi din Florența. Firește, conecteaza frumusetea     
     legendara a Ponte Vecchio ( „Podul Vechi“) cu faimosul Coridorul Vasari - special construite pentru pasajul secret al dinastiei Medici.


Biserici din Florența

     Sufletul orasului este dezvăluit în multele catedrale, capele și biserici baptiste. Desigur, Santa Maria del Fiore - catedrala gotica este cel mai bun obiectiv de văzut           din puntea de observație de la Piazzale Michelangelo. Este imposibil să nu te îndragostesti de această capodoperă arhitecturală.

     Turnul clopotniță a lui Giotto, de dragul formei pe care o are, mii de turiști platesc în plus la hoteluri.
     Două cele mai importante temple ale orașului (plus o duzină de biserici uimitoare) - este Bazilica San Lorenzo și Santa Croce. În primul rând, este faimos pentru 
     mormintele membrilor clanului Medici.

     Ultima este faimosul Panteonul din Florența - mormântul celor mai renumite cetățeni din Florența, inclusiv Michelangelo, Machiavelli, Galileo, Rossini și Dante.

Muzee din Florența

     Florența are un număr foarte mare de muzee.

     Galeria Uffizi - nu numai una dintre cele mai vechi muzee din Italia, dar si de asemenea, cea mai importanta colectie completa de picturi italiene din lume.
     Muzeul San Marco - fresce celebre și picturi ale marelui dominican Fra Angelico și Fra Bartolomeo.
     Galerry of Fine Arts - unde există originalul statuiei lui David.
     Palatul Pitti - detine una dintre cele mai interesante galerii - Galeria Pitti în apartamentele regale.
     Muzeul de Medici - în palatul Medici-Riccardi sau în casa-muzeu a lui Michelangelo Buonarroti. Aici marele sculptor și pictor a creat primele sale creații -  „Madonna della Scala“ și „Bătălia centaurilor“.
.

Divertisment și atracții din Florența,

 „leagănul Renașterii“, este orașul muzeu al Italiei, orașul de primăvară - ceea ce numai epitete și pseudonimele nu merită Florența, și ei sunt foarte măgulitoare. Trebuie să spun pe merit acest lucru: chiar și în timpul iernii această proprietate din văile toscan, oraș apel la viață. Diferite aici respira într-un mod diferit te simți, chiar și lumina soarelui, flagelul tuturor artiștilor, se află într-un mod special, într-un mod diferit. Și cel mai bun din tot ce stii acest lucru, mersul pe jos printr-un străzi destul de înguste din Florența, în cazul în care fiecare acum și apoi, aici și acolo, va lumina intermitent în lumenul acoperișul Domului - probabil una dintre cele catedrale cele mai maiestuoase ale țării. El, întâmplător, este, de asemenea, nu tipic - acoperit în întregime cu plăci de marmură verde pal, alb și roz, cu acoperiș din teracotă suculentă, Catedrala Santa Maria del Fiore, împingând literalmente în brațele de culori, artă și iubire. Dragostea pentru Florența. De fapt, aceasta catedrala - inima orașului. Dacă vom continua tema corpului uman, principalele sale organe vitale sunt situate în Piazza della Signoria. Aici, de altfel, există, de asemenea, atractii majore ale Florenței: unelte de brutal „Old Palace“ Palazzo Vecchio, Fântâna lui Neptun, Sfânta Sfintelor de artă - Galeria Uffizi, și David, Hercules, Polyxena, Perseu și sculpturile antice, cum ar fi (din păcate, numai copii).

Lumina, de asemenea, trimite-l la malul sudic al râului Arno, în cazul în care cel mai grandios oraș palat Pitti și uluitoare Boboli Gardens - Evergreen și parfumat toscan. Urmatoarea - o platforma de observare pe Piazzale Michelangelo, care oferă cele mai bune vederi din Florența. Firește. Se conecteaza frumusetea mai legendar Ponte Vecchio ( „Podul Vechi“) cu faimosul Coridorul Vasari - special construite pentru pasajul secret Medici dinastie.

Biserice Florența

 sufletul orasului este dezvăluit în multe catedrale sale, capele și biserici baptiseriyah. Cel mai-mai - desigur, Santa Maria del Fiore - catedrala gotica este cel mai bine văzut din puntea de observație de la Piazzale Michelangelo. Lângă edificiu găzdui suculentă a templului în obiectivul aparatului foto este pur și simplu imposibil. Este imposibil să nu se încadrează în dragoste cu această capodoperă arhitecturală. Urmatoarea - turnul clopotniță aceeași lui Giotto, de dragul formei pe care mii de turiști sunt plătite în plus hoteluri bani decente. Și, desigur, un mic (în comparație cu Dom), Baptisteriul San Giovanni - casa de botez în cazul în care țipi indecent în timpul botezarea copiilor mici sunt Republica florentină eminent.
Două templu mai important al orașului (în plus față de o duzină de biserici uimitoare cu capodopere de diferite importanță) - este Bazilica San Lorenzo și Santa Croce.În primul rând, dacă pot spune așa, este faimos pentru mormintele membrilor clanului Medici. Ultima este faimoasa „Panteonul din Florența“ - mormântul celor mai renumite cetățenilor din Florența, inclusiv Michelangelo, Machiavelli, Galileo, Rossini și Dante.

Muzee Florența

 Printre altele, din Florența, un număr foarte mare de muzee.
Galeria Uffizi din zona Domniei - nu numai una dintre cele mai vechi muzee din Italia, dar, de asemenea, cea mai importanta colectie completa si importanta de picturi italiene din lume. Muzeul San Marco, fresce celebre și picturi ale marelui dominican Fra Angelico și Fra Bartolomeo, și keley Savonarola. Galeria Interesant de Arte Plastice, în cazul în care există originalul lui David însuși, de la vederea a căror studenți, doamnelor și înroșește de artă (din păcate, toate din diferite motive).
Palatul Pitti, precum Vecchio, adunate sub acoperișul unui șir de muzee, una dintre cele mai interesante - Galeria Pitti în apartamentele regale. Este demn de a vizita memorial și întâlniri, pentru că Florența ca nici un alt oraș este renumit pentru cetățenii săi eminenți. De exemplu, puteți merge la Muzeul de Medici, în palatul Medici-Riccardi. Sau în casa-muzeu a lui Michelangelo Buonarroti. A fost aici că marele sculptor și pictor a creat primele sale creații - reliefuri „Madonna della Scala“ și „Bătălia centaurilor“. Biblioteca personală și o colecție de desene Michelangelo, geniu de mână semnat personal - ca un bonus. O altă expoziție demnă în Casa-muzeu a lui Dante Alighieri. În special deja construirea în sine - este ceva de genul un turn, în cazul în care unul dintre cei mai mari poeți italieni, sa născut și unde sunt stocate manuscrisele sale prețioase.

Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.