Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Eilat Israel 2021

Vacanta in Eilat Israel 2021

De-a lungul anilor, oraşul Eilat a devenit destinatia finala, cu hoteluri şi plajele pline cu mii de turişti israelieni şi de turişti din întreaga lume care vin să se relaxeze. Combinaţia dintre un climat cald, o mare tropicala şi un fundal uluitoar de munte sălbatic cu stinci de gra...

Citeste mai mult

Vacanta in Eilat Israel 2021


Farmecul acestui oraş mic este locaţia sa specială, în capătul nordic al Golfului Eila, locul de amplasare al orasului Eilat a fost strategic în multe perioade istorice în care a servit ca un port. Golful este una dintre atractiile majore, datorită plajelor frumoase, pe care se practica sporturi nautice dar, in egala masura Eilat are unele din cele mai bune locuri de scufundări din lume. În partea de sud a orasului este Rezervaţia de Corali cu peşti tropicali splendizi care traiesc printre recife. În incinta rezervatiei este Observatorul subacvatic, cu un muzeu marin care expune colectii de animale marine fascinante. Nu departe de observator este Dolphin Reef, un delfinariu si o scoala de dresaj pentru puii de delfini.

Restaurantele oraşului sunt atit de multe şi variate incit satisfac toate gusturile. Există de asemenea cluburi, magazine pline de culoare şi o promenadă de-a lungul ţărmului de nord care gazduieste bazaruri pline de viata în timpul verii. In Eilat sunt atractii suplimentare pentru tineri şi familii, cum ar fi un parc de distracţii, un nou "Kings City" (un parc de high-tech tematic pentru întreaga familie bazată pe Biblie şi povestiri biblice). Eilat are de asemenea, un movieplex tip IMAX, care oferă o experienţă de 3-D şi mai multe activităţi de timp liber.

Regiunea Nord Arava a oraşului şi a Munţilor Eilat este un deşert arid. Dar, între munţi sunt peisaje multe frumuseti precum şi siturile arheologice şi istorice, care fac Eilat un bun punct de plecare pentru excursii speciale în domeniu, cum ar fi safari cu cămile, excursii off-road.

 Locuri de vizitat:

Eilat Rafsoda - este un complex de divertisment nou situat la est de intrarea in oras. 

Portul, cu vederi uimitoare de pe partea superioară a Golfului Aqaba, plaja Eilat şi munţii roşii ai Edomului. Rafsoda găzduieşte numeroase restaurante –unul cu specific “sea food “ , un bar Grill mediteranean, restaurante italiene şi thailandeze, un bar Expresso, crama si pub. În plus exista terase suspendate multe cu facilităţi de înot şi snorkeling. Noaptile sunt rezervate show-urilor cu muzică si dans israelian, dar si din repertoriul international . Rafsoda oferă distracţie pentru toţi.

 

Coral Beach Reserve – este unul cele mai populare recife pentru scufundări. Acesta este de asemenea o plaja destinata familiilor. Coral Beach este recif de corali superb, o grădină magică de corali multicolori cu peşti uimitoari ai Marii Roşie şi un excellent loc de divertisment pentru funii vieţii acvatice.

 

 

Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.