Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Vera


Descriere

Profil: Confort
Situare: Localizat la numai 200 m de plaja.
Info: Situat in statiunea Eforie Nord, la 14 km de orasul port maritim Constanta, primul corp al hotelului este construit si finisat in anul 2005, dispune de 32 camere duble si 4 apartamente, corpul B este finisat in anul 2011 avand un numar de 30 camere duble si 3 apartamente, iar in anul 2013 s-au finalizat lucrarile la corpul C avand 43 de camere duble si 5 apartamente . Toate cele trei corpuri ale hotelului, 105 camere duble si 12 apartamente se ridica la cele mai inalte standarde de confort si servicii.Hotelul dispune de parcare proprie gratuita ( in limita locurilor disponibile )



Camere: Camerele duble dispun de televizor, cablu tv, minibar, telefon, aer conditionat, baie cu cabina de dus, senzori de fum, pardoseala din gresie si granit, internet wireless, sistem de incazire propriu, balcon cu mobilier (cu exceptia catorva camere din corpul B).
In corpul A se gasesc camere de tip superior .Camerele de la etajul 1 beneficiaza de o terasa comuna.
Corpul B dispune de camere economice situate la etajul 2 (nu au balcon ), de camere standard si camere de tip superior.
Corpul C are camere de tip deluxe,de tip superior si standard .
Camerele standard din corpurile B si C au dimensiunea patului 1.60/2 m, iar camera dubla superioara in corpul A are dimensiunea patului 1.80/ 2 m
Camerele standard sunt situate doar in corpurile B-C si au balcoane.
Camerele superioare sunt amplasate in toate cele 3 corpuri si sunt dotate cu mobilier diferit.
Camera tripla standard - aceleasi dotari ca in camerele duble, formate din pat matrimonial si 1 pat single, cu balcon.
Apartamentele sunt formate din living(contine o canapea exensibila) si dormitor. Au aceleasi dotari ca si camerele duble, cu exceptia faptului ca in baie exista cada cu hidromasaj.
Apartamentele economice se afla in corpul B si nu au balcon.
Apartamentele superioare sunt situate in corpul A
Apartamentele deluxe se afla in corpul C.



Restaurant: In corpul A se afla situat, la parter , restaurantul pentru servirea mic dejun-ului, de tip bufet suedez. Gama larga de meniuri va vor satisface toate exigentele culinare, iar la barul din incinta restaurantului va puteti asigura o dimineata agreabila cu o gama diversificata de bauturi racoritoare sau bauturi calde.
Terasa restaurantului Vera situata in corpul A va ofera bogatia arborilor si parfumul florilor care va imbie sa petreceti seri de neuitat, cu meniuri romanesti si internationale, cu muzica buna, degustari de vinuri, prezentari de moda si multe alte surprize.
Pentru a satisface toate cerintele s-a deschis in 2013 un restaurant de tip aAutoservirea situat in corul C, de 250 de locuri, unde pe parcursul intregii zile puteti gasi preparate diversificate din bucataria roamneasca si cea internationala pentru toate gusturile.
Facilitati: Tratamentele se pot face la baza de tratament Traian din Eforie Nord.
Incepand cu 2014 toti turistii nostrii vor beneficia de acces gratuit la piscina pentru adulti si copii situata in corpul B-C.


Servicii
gratuite: parcare pazita, seif la receptie, internet wireless, primirea si
transmiterea mesajelor, informatii turistice, trezirea turistilor la cerere,
pastrarea bagajelor


Servicii
cu plata: fax, spalatorie


Facilitati copii: Copiii cu varsta intre 0 - 12 ani (maxim 2 copii cazati in camera
cu doi adulti), beneficiaza de cazare si mic dejun fara pat suplimentar. Pentru
copiii cu varsta intre 12 - 18 ani se achita valoarea patului suplimentar cu mic
dejun inclus.


Animale
de companie: Accepta animale de companie mici, cu plata unei taxe de 30 lei/zi.
Atractii in zona: Manastirea ,,Sf. Maria' Techirghiol, Plaja Debarcader, parc acvatic - Aqua Magic

Incepand cu sezonul 2022 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 3 lei/persoana/zi, conform HCL. 325/17.12.2021. Persoanele cu dizabilitti si copiii sub 14 ani sunt scutiti de la plata acestei taxe.




Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
camere cu balcon
Lift
Restaurant
Loc de joaca pentru copii
Piscină
Piscină privată

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.