Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LIBERTAS RIXOS HOTEL


Descriere

Situat la 15 minute de mers pe jos de centrul vechi al orașului Dubrovnik, acest hotel de 5 stele oferă o zonă spa întinsă cu piscine în interior şi în aer liber care beneficiază de vedere panoramică la mare.

Toate camerele de la Rixos Libertas Dubrovnik includ aer condiționat, mobilier elegant și modern, un TV cu ecran plat, Wi-Fi gratuit și o baie spațioasă.

Cele 3 baruri și 3 restaurante, dintre care unele funcționează în regim sezonier, oferă preparate delicioase. La restaurantul Lalezar oaspeții pot savura specialități mediteraneene exclusiviste. Localul Azur, situat la nivelul plajei, servește gustări și băuturi reconfortante pe tot parcursul zilei, iar seara oferă specialități dalmate din fructe de mare. Sunt disponibile preparate halal, pe baza unei cereri prealabile. Patiseria de pe terasa din hol îi va încânta pe toți amatorii de dulciuri delicioase.

Centrul spa amplasat pe două niveluri include o baie turcească, o piscină interioară şi una în aer liber, precum și numeroase zone destinate tratamentelor de reîntinerire.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parking
Lift(s)
Gymnasium
Outdoor swimming pool
Covered swimming pool
Sauna
Laundry service
Minibar
TV
Satellite/cable TV
Total number of rooms
Car Hire Service
Air-conditioning
Hairdryer
Beauty salon
Wake-up service
Shops
Coach parking
Airport
City centre
Disabled people
Check-in opening time
24 hour room service
24 hour luggage service
Very large lobby
Metro Stop
Number of Floors

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.