Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sheraton Dubai Creek Hotel & Towers

   Deira Dubai, Emiratele Arabe Unite Vezi locatia pe harta

de la
1355  1314 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 04.05.2024 - 11.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Beneficiind de o locație excelentă în Deira, pe malurile golfului Dubai, acest hotel recent renovat, de 5 stele, oferă camere cu ferestre din podea până în tavan, cu vedere la golful mic și la oraș.

Toate camerele de la Sheraton Dubai Creek Hotel & Towers au TV LCD cu DVD player și canale prin satelit.

Sheraton Fitness programmed by Core Performance pune la dispoziție echipamente de fitness furnizate de TechnoGym, saună, baie de aburi și tratamente de masaj. Sala de gimnastică oferă vedere la piscină și la piscina pentru copii.

Sheraton Dubai Creek Hotel & Towers este la doar 3 km de celebrele Piețe de Aur și Condimente. Centre comerciale, precum BurJuman și Deira City sunt la aproximativ 15 minute de mers cu mașina.
Deschis în 1978 ca fiind unul dintre primele hoteluri de 5 stele din oraș, Sheraton Dubai Creek Hotel & Towers vă face șederea în Dubai mai confortabilă ca niciodată, fie pentru petrecerea timpului liber sau pentru afaceri. Hotelul este situat la câțiva pași de metroul din Dubai, care accesează întregul oraș: la Bur Dubai în 3 minute, la Burj Khalifa și la Dubai Mall în 15 minute. Website
http://www.sheratondubaicreek.com/#top

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Outdoor swimming pool
Year of the last refurbishment
Parking
Central air-conditioning
Hairdryer
Tennis
Hairdresser
Lift(s)
Children\'s swimming pool
Conference hall
Laundry service
Safe
TV
City hotel
Conference hotel
Year of construction
Satellite/cable TV
Town centre
Air-conditioning in communal areas
Bar
Restaurant
Room service
Minibar
Internet access
Change machine
Gymnasium
Shops
Total number of rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.