Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ibis Al Rigga Hotel Dubai

   Dubai, Emiratele Arabe Unite Vezi locatia pe harta

de la
1641 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 29.09.2024 - 02.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat în cartierul Al Rigga din Dubai, acest hotel din lanţul Ibis oferă cazare la un raport bun calitate/preţ, un centru de fitness şi parcare gratuită. Staţia de metrou Al Rigga este la 5 minute de mers pe jos de hotel. Toate camerele simple sunt mobilate confortabil şi au pat Sweet Bed by ibis, TV cu ecran plat cu canale prin satelit şi acces gratuit la internet Wi-Fi. De asemenea, fiecare cameră are aer condiţionat şi o baie privată cu uscător de păr. Ibis Al Rigga include un restaurant deschis nonstop care serveşte preparate internaţionale, precum şi un bar unde vă puteţi relaxa cu o băutură. De asemenea, în zona din jurul hotelului există numeroase restaurante şi magazine. Feribotul care traversează Dubai Creek către Bur Dubai pleacă dintr-o staţie aflată la 1 km de hotel, iar Al Ghurair City Mall este la doar 5 minute de mers cu maşina.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.