Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Days by Wyndham

   Dubai City Area, Emiratele Arabe Unite Vezi locatia pe harta


Descriere

Oferind vedere la oraș, Days Hotel By Wyndham Dubai Deira se află în Dubai, la 1,4 km de Marea Moschee şi pune la dispoziție un restaurant și un centru de fitness. Proprietatea se află la 6 km de World Trade Centre Dubai, la 8 km de City Walk Mall și la 9 km de Dubai Mall. Oaspeții au la dispoziție o recepție cu program nonstop, serviciu de concierge și schimb valutar. Hotelul oferă camere cu aer condiționat, birou, fierbător, cutie de valori, TV cu ecran plat și baie privată cu o cadă sau duș. Toate camerele de la Days Hotel By Wyndham Dubai Deira includ lenjerie de pat şi prosoape. Proprietatea oferă zilnic un mic dejun continental. Burj Khalifa şi Fântâna din Dubai se află la 9 km de Days Hotel By Wyndham Dubai Deira. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dubai, situat la 6 km de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.