Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARIL RESORT HOTEL 5 *


Descriere

MARİL RESORT HOTEL se află în oraşul Didim şi are un restaurant, un bar şi un lounge comun. De asemenea, pune la dispoziţie o piscină sezonieră în aer liber. Acest hotel de 5 stele oferă acces gratuit la internet WiFi, grădină și o zonă de plajă privată.

Localizare

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Milas-Bodrum, situat la 87 km de hotel.

Facilitati Hotel

Un restaurant, un bar şi un lounge comun. De asemenea, pune la dispoziţie o piscină sezonieră în aer liber. Acest hotel de 5 stele oferă acces gratuit la internet WiFi, grădină și o zonă de plajă privată.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Conference room
Elevator
Garden
Hairdryer
Indoor pool
Room service
Sauna

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.