Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LONG BEACH CLUB NATURE

de la
1569 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.09.2024 - 29.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Hotelul Long Beach Club Nature este situat langa Akbuk in zona Didim, la 70 kilometri distanta de aeroportul Bodrum si la 50 metri de plaja.
Facilitati hotel: 3 restaurante a la carte, 3 baruri, salon infrumusetare, spalatorie, internet WiFi (in lobby), discoteca, 4 piscine, darts, tenis de masa aerobic, jocuri de biliard si minifotbal, club pentru copii cu varsta cuprinsa intre 4-12 ani si centru de fitness. Seara, divertismentul este oferit de echipa de animatie sub cu muzica live si karaoke.
Recomandat pentru cupluri si familii cu copii, dar si pentru grupuri de prieteni.
Descriere camere: Sunt disponibile o selectie de tipuri de camere, inclusiv camere standard, camere cu paturi supraetajate, camere familiale Loft, camere comunicante pentru familie si suite familiale. Fiecare camera luminoasa si spatioasa a acestui hotel este dotata cu TV, telefon, minibar, cutie de valori, baie, uscator de par si aer conditionat.
Sevicii de masa: Restaurantul principal serveste mancaruri tip bufet la micul dejun, micul dejun tarziu, pranzul si cina, cu o multime de mancaruri incantatoare pentru a satisface nevoile tuturor oaspetilor. In timpul zilei, oaspetii se pot bucura de o varietate de gustari, cum ar fi pepene verde, deserturi de inghetata si prajituri disponibile la Laduree Patisserie si restaurantul principal. Seara, hotelul are doua optiuni a la carte. Sultan Sofrasi serveste mancaruri turcesti autentice, in timp ce restaurantul Espadon serveste un meniu delicios de fructe de mare. Bauturi racoritoare pot fi savurate din cele trei baruri ale hotelului, iar pe masura ce apune soarele, discoteca este locul perfect pentru a dansa toata noaptea.
Observatii: Nu se accepta animale de companie.
Pagina web: www.longbeachnature.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Minibar
Uscator de par
Schimb valutar
Seif
Fitness
Darts
Biliard
Tenis
Camera de bagaje
Tenis de masa
Loc de joaca
Centru
Distanta fara de aeroport
Plaja cu nisip
Sezlonguri gratuite pe plaja
Umbrele gratuite pe plaja
Mini Supermarket
Bar/Baruri
Club pentru copii de la hotel
TV prin satelit/cablu
Balcon/terasa
Bar langa piscina
Terasa pentu plaja
Masaje
Aerobic
Volei pe plaja
Program de comedie
Divertisment pentru copii
Distanta pana la plaja
Sporturi acvatice
Wellness
Cazare la mare
Pentru familiile cu copii
Aquapark in hotel
Optiuni cumparare
Hotel chiar langa plaja
Sezlonguri gratuite piscina
Umbrele de soare gratuite langa piscina
Tobogane si tobogane cu apa
Reprezentatie locala
Facilitati sanitare
Climatizare
Fierbator
Trupa live
Aerobic acvatic
Animalele de companie nu sunt permise
Restaurant in cladire (á la carte)
Piscină
Saună
Recepție
Aer condiționat
Grădină

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.