Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sea Front Hotel (K)

   Adelianos Kampos, Grecia Vezi locatia pe harta


Descriere


Seafront Apartments, situat pe malul mării, oferă unități de cazare în sistem self-catering și personal prietenos, într-o locație lângă plaja din Adelianos Kampos.

Seafront oferă 64 de apartamente bine utilate. Oaspeții pot alege între unități de cazare tip studio, în plan deschis, sau studiouri mai mari și apartamente cu 2 dormitoare. Toate unitățile de cazare au aer condiționat și chicinetă. Camerele au și balcoane, dintre care multe cu vedere la mare.

Printre facilitățile oferite de proprietate se numără o piscină și un teren de joacă pentru copii. Sunt, de asemenea, disponibile un punct de internet în zona recepției și acces la conexiunea WiFi în toate camerele și în zonele publice.

Terasa cu vedere la mare de la Seafront Apartments este un loc ideal pentru a savura o băutură. La câțiva pași sunt multe taverne, baruri și magazine.

Web : http://www.seafront-creta.com/


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

TV
Shower
Bathroom
Fridge

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.