Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Porto Elounda Golf and Spa Resort

de la
1012  844 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 28.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere HOTEL PORTO ELOUNDA GOLF & SPA:
Construit in amfiteatru catre mare, acest resort de lux ofera o priveliste panoramica superba catre una din cele mai frumoase zone ale Cretei - Golful Mirabello.
Tip masa: demipensiune
Localizare:
HOTEL PORTO ELOUNDA GOLF & SPA este situat pe plaja, la aproximativ 2 km de Elounda, 7 km de Agios Nikolaos si aproximativ 70 km de aeroportul Heraklion.
Plaja:
HOTEL PORTO ELOUNDA GOLF & SPA este situat pe o plaja privata de nisip, premiata cu Blue Flag. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite pentru oaspetii hotelului.
Dotari camere:

La HOTEL PORTO ELOUNDA GOLF & SPA toate camerele sunt elegante, spatioase si au vedere la mare. Dotarile standard includ: pachet de bun venit, aer conditionat, televizor LCD, DVD/CD player, telefon, acces internet (contra cost), minibar, seif electronic, uscator de par, patuturi bebelusi (la cerere).

Facilitati HOTEL PORTO ELOUNDA GOLF & SPA:
Hotelul ofera o varietate de restaurante cu specific local sau international in care fiecare masa va deveni o experienta in sine si un adevarat rasfat al simturilor: restaurant principal Nafsika cu o vedere superba catre mare si munte; restaurant a-la-carte Elies, amplasat in mijlocul unei gradini cu maslini, cu preparate cretane si mediteraneene; taverna Odysseus suspendata deasupra marii; pool bar, beach bar, room service 24 h, piscina cu apa dulce, piscina interioara incalzita, sauna, hammam, sala fitness, tenis de masa, tenis de camp (cu optiune pentru lectii de tenis), coafor, shopping boutiques, teren privat de golf cu 9 gauri, facilitati pentru practicarea sporturilor nautice (scuba diving, windsurfing, ski nautic, etc), excursii in larg cu yacht-uri de lux.
Hotelul gazduieste in incinta sa primul centru SPA din Europa al unuia din cele mai renumite branduri internationale in materie de spa si relaxare - Six Senses. Desfasurat pe o suprafata de 2200 mp, cu 23 de zone de tratament, acest centru ofera garantia unei experiente memorabile, dincolo de imaginatie.

Facilitati copii HOTEL PORTO ELOUNDA GOLF & SPA: Pentru cei mai mici oaspeti ai sai, hotelul organizeaza numeroase activitati in zona special dedicata lor - The Children’s World, zona desfasurata pe o suprafata generoasa de 3000 mp la exterior si 700 mp la interior, ce cuprinde, printre altele: parc acvatic, loc de joaca, teren de baschet, 2 piscine, miniclub, gradina de legume.

Clasificare agentie: 5*lux

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Sala de fitness
Lift
Piscina exterioara
centru spa
sala de jocuri (biliard, darts, tenis de masa,etc)
Piscina interioara
Bar
Aqua park

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.