Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Aflat la 100 de metri de centrul oraşului, hotelul Kastro este situat ideal pentru explorarea obiectivelor străvechi din Heraklion. Oferă camere spaţioase dotate cu aer condiţionat, iar micul dejun este inclus în preţ.

Toate camerele hotelului Kastro sunt amenajate frumos, cu detalii contemporane precum tapet elegant şi draperii. Facilităţile moderne includ TV LCD şi mini-frigider. Unele camere au terasă sau balcon.

Dimineaţa, hotelul serveşte în zona spaţioasă de mic dejun un bufet consistent care include sucuri proaspete. Barul hotelului este deschis nonstop şi oferă băuturi şi mese uşoare. Aveţi la dispoziţie şi room service. Există acces gratuit la internet.

Personalul de la recepţia hotelului Kastro este disponibil nonstop şi poate ajuta oaspeţii cu informaţii turistice sau servicii de închiriere auto. Situl arheologic celebru Palatul din Knossos este la 15 minute de mers cu maşina. Portul din Heraklion este la 1,5 km, iar aeroportul oraşului Heraklion este la 4 km.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie