Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Holiday Resort

de la
891 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 24.09.2024 - 27.09.2024 | transport cu avionul | plecare din CLUJ-NAPOCA
Verifica disponibilitate

Descriere

Plaja
Plaja publică se află la o distanță de 300 m de hotel. Tariful pentru 2 șezlonguri și o umbrelă este de 9 euro/zi.

Localizare
Resortul este amplasat într-o locație privilegiată, fiind situat în apropiere de orașul cosmopolit Heraklion, capitala insulei. Hotelul este situat la 25 km est de Aeroportul Internaţional din Heraklion şi la 2.5 km de Hersonissos, pe coasta de nord a Insulei Creta. Staţia de autobuz se află la 30 m de hotel. Hotelul a fost construit în anul 2001, iar ultima renovare a avut loc anul trecut, în 2015.

Facilitati copii
Pentru copii, hotelul oferă bar, piscină exterioară, sală de jocuri, secțiune în piscina exterioară pentru bebeluși, Mini Club (4-12 ani), meniu special în restaurant.

Facilitati camere
Hotelul dispune de camera dotate cu baie, AC, telefon, frigider, TV prin satelit, uscător de păr şi seif.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispoziția turiștilor TV corner, magazin de bijuterii, mini-market, cameră de bridge, rent-a-car, internet wi-fi (3 euro/zi), biserică, seif (30 euro/săptămână), parcare, serviciu de spălătorie, centru welness, 4 piscine, sală de jocuri, restaurant principal, restaurant à-la-carte, pizzerie, lobby bar, bar de vinuri, bar la piscină, servicii de curățătorie, piscină interioară încălzită. Pentru relaxare și divertisment hotelul oferă tenis de câmp, volei pe plajă, mini-fotbal, tenis de masă, biliard şi șah. De asemenea hotelul oferă un water park cu 5 tobogane atât pentru adulți cât și pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Piscina exterioara
Restaurant
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.