Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Galaxy Villas

de la
1009  929 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.06.2024 - 17.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Aceste vile superioare cu facilități de înaltă calitate se află într-o zonă liniștită, într-un complex plăcut din Koutouloufari, un sat tradițional pitoresc, situat pe un deal, în insula Creta. Oaspeţii au la dispoziție o piscină și un bar.

Vilele sunt confortabile şi moderne, cu decor călduros şi interior luminos. Având o arhitectură de inspiraţie locală, vilele sunt amplasate în mijlocul unor grădini naturale verzi, cu măslini, plante locale şi flori.

Există o piscină pentru copii, precum și o zonă de luat masa în interior şi în aer liber, cu vedere liniștitoare. Oaspeții au la dispoziție o grădină cu legume organice de sezon și o zonă de picnic, unde pot degusta produse locale. Micul dejun continental este servit la cerere.

Galaxy Villas se află la aproximativ 1 km de oraşul Hersonissos, cu plajele sale frumoase. Clubul de golf Creta este la 5 km, iar capitala Heraklion și aeroportul principal al insulei se află la 25 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Dry cleaning/laundry service
Garden
Luggage storage
Bar/lounge
Snack bar/deli
Terrace
Airport transportation (surcharge)
Multilingual staff
Poolside bar
Children's pool
Pool umbrellas
Pool sun loungers
Free WiFi
Smoke-free property
Tours/ticket assistance
Front desk (limited hours)
Coffee/tea in common areas
Concierge services
Free self parking
Television in common areas
Safe-deposit box at front desk
Library
Babysitting or childcare (surcharge)
Outdoor seasonal pool
Breakfast available (surcharge)
Mountain biking nearby
Hiking/biking trails nearby
Limo or Town Car service available
Wheelchair accessible – no
Coffee shop or café

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.