Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FODELE BEACH WATER PARK RESORT

de la
1198 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 04.05.2024 - 06.05.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Hotelul Fodele Beach este situat intr-o frumoasa locatie pe plaja de nisip Fodele, avand o priveliste minunata; estepozitionat la 25 km vest de aeroportul international Heraklion.

Facilitati hotel
: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sau o gama larga de facilitati si activitati precum :Water park (numai pentru clientiihotelului) cu 6 piscine si 7 toboganesupervizate de salvamari, o piscina interioara semi-olimpica aflata in cladirea principala incalzita in lunile aprilie, mai si octombrie. Clientii au la dispozitie animatori cu program dedimineata si dupa masa, club pentru copii (4-12 ani) precum sipiscina, sala conferinte, sala de gimnastica si centru wellness, terenuride tenis, teren baschet, mini golf, precum si volei pe plaja, scufundari sisporturi de apa.Hotelul dispune de 3 restaurante cu meniuri internationale (capacitate 90 locuri); cu specific grecesc(capacitate 130 locuri) ; 3 snack-baruri: Margarita,langa piscina principala, servire la ora ceaiului cu produse depatiserie); Windmill (in incinta Water park- ului), After Dark, in restaurantul principal; 3 baruri: BelvedereCocktail bar in lobby, Starfish Beach Bar- pe plaja, se pot servi bauturiracoritoare, bere la draft precum si vinuri locale, cafea, ceai,aperitive; Starlight Bar; se pot servi bauturi alcoolice sinealcoolice, locale si din import, cocktail-uri.Clientii beneficiaza desezlonguri, umbrele si proasoape de plaja iar accesul la internetul wi-fi este gratuit in anumite zone publice.

Dotari camere:
cele 412 camere spatioase, sunt dotate cuunitati individuale de aer conditionat, TV prin satelit, uscator de par, seif(cost suplimentar),frigider Tipuri de camera : Standard Garden View/ Sea View, Superior,FamilySuperior, Family Suite.

Taxele locale nu sunt incluse.Acestea se platesc la check-in, la receptie hotelului:

5* hotels:EUR 4,00 p/camera & p/noapte
4* hotels:EUR 3,00 p/camera & p/noapte
3* hotels:EUR 1,50 p/camera & p/noapte
2* hotels:EUR 0,50 p/camera & p/noapte
1* hotels:EUR 0,50 p/camera & p/noapte

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina exterioara
camere de familie
Bar
acces imediat la plaja

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.