Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elounda Mare

de la
1058 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 28.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Facilitati hotel
Printre alte facilitati ale Hotelului Elounda Mare se numara o galerie comerciala, mini-market in interiorul hotelului, magazin de bijuterii, TV-satelit, sali de conferinta, colt pentru relaxare in gradina. "Lumea copiilor" este o zona mare a statiunii dedicata copiilor, cu mai mult de 3000 de mp in aer liber si mai mult de 700 mp in interior. "Lumea copiilor" este compusa din: Water Park, teren de joaca, curte pentru jocuri cu mingii, piscina, centru de divertisment si multe altele. Sub supravegherea profesionistilor cu experienta in ingrijirea copiilor, "Lumea Copiilor" este locul ceresc pentru ca cei mici sa-si petreaca toata ziua. Copiii au posibilitatea de a lua lectii de tenis, inot si teren de golf. Hotelul are piscina exterioara, cu sezlonguri si umbrele oferite gratuit. Plaja privata de nisip a hotelului este premiata cu "Steagul Albastru" pentru calitatea ei. Sezlongurile si umbrelele sunt oferite gratuit. Aici veti gasi si un beach-bar.

Activitati/Divertisment
Cei care vor sa se pastreze in forma vor avea la dispozitie: sala de fitness, tenis de masa, 2 terenuri de tenis, un teren de golf, biliard, pinball, masa de fotbal, centru spa, centru de sporturi marine care ofera schi nautic si cursuri de scufundari. Oaspetii au la dispozitie si alte sporturi nautice, precum canoe, wakeboarding si windsurfing.

Facilitati camere
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, balcon sau terasa, telefon cu linie directa, mini bar, bair, seif.

Localizare
Hotelul este situat la 80 km de aeroportul Heraklion, la 9 km de orasul Agios Nikolaos, la 2 km de Elounda, pe prima linie de la mare. Hotelul se afla pe o culme, iar teritoriul se intinde pe o suprafata de 30 000 m², cu plaja proprie de 300 m. La 500 m se afla cea mai apropiata statie de autobuz.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Fresh water swimming pool
Central air-conditioning
Hairdryer
Direct line telephone
Hairdresser
Safe
Year of construction
Public transport
Number of flats (main building)
Air-conditioning in communal areas
Bar
Restaurant
Minibar
Total number of rooms
Bathroom
Fridge

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.