Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELYSIUM BOUTIQUE

de la
1200  1166 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 04.05.2024 - 06.05.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Având piscină în aer liber și restaurant, Elysium Beach Resort este amplasat pe malul mării și oferă cazare în Hersonissos, la 5 km de acvariul Aquaworld. Conexiunea WiFi este gratuită în zonele publice.

Toate camerele cu aer condiționat sunt dotate cu TV, frigider și seif. Fiecare cameră include baie privată cu articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

Recepţia proprietății este deschisă nonstop. Oaspeții pot juca tenis de masă la proprietate.

Un supermarket poate fi găsit la 20 de metri, iar o stație de autobuz este la 300 de metri. Centrul orașului se află la mai puțin de 200 de metri. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul Nikos Kazantzakis, la 15 km de proprietate.

Analipsi este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de linişte, relaxare șiambianţă.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Piscina exterioara
Restaurant
acces imediat la plaja
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.