Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELOUNDA WATER PARK RESIDENCE HOTEL 4 *


Descriere

Descriere: Elounda Waterpark Residence este un hotel de 4 stele situat aproape de centrul statiunii Elounda, la 1 km de plaja premiata Blue Flag si la 70 km de aeroportul capitalei Heraklion. Construit amfiteatric printre carari pietruite si maslini, hotelul are o vedere panoramica asupra golfului Mirabello si a insulei Spinalonga. Complexul este ideal pentru cupluri si familii, precum si pentru grupuri de prieteni, datorita apartamentelor care pot caza pana la 6 persoane.

Dotari camere: Elounda Waterpark Residence detine 140 de unitati de cazare de mai multe tipuri: camere duble (aprox. 18-22 mp), apartamente cu 1 dormitor (27-30 mp), apartament familial cu 1 dormitor ( 38 mp), apartament familial cu 2 dormitoare (39-42 mp) si vila maisoneta cu 2 dormitoare si piscina privata. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, wi-fi, telefon, seif (cu plata), TV satelit, chicineta, baie cu dus sau cada, uscator de par, balcon/terasa.

Facilitati hotel: Elounda Waterpark Residence asigura clientilor receptie 24 de ore, salon, colt internet, zona vizionare TV, mini market, magazin de suveniruri, 2 piscine cu apa sarata dintre care una cu jacuzzi, waterpark (intrare gratuita), fun park (numai pentru copii, cu plata), sezlonguri, umbrele si prosoape gratuite la piscina, gradina, parcare, amfiteatru, biserica, autobuz spre si dinspre centru gratuit. Hotelul dispune de un restaurant principal Ariadne tip bufet (bucatarie greceasca si internationala), Thalassa bar-restaurant, Cafenea raki-meze (bucatarie cretana), bar la piscina si snack bar in fun park. Animatie si distractie: program de animatie (jocuri acvatice si aerobic), seri grecesti cu muzica si dans gratuite, discoteca, karaoke, jocuri, fun park, water park, jocuri de interior ( fotbal de masa, biliard, arcades).

Alte activitati: tenis de masa, mini golf (cu plata), 5x5 fotbal (cu plata), tenis de camp (cu plata). Exista centru SPA (cu plata), hammam si sauna (cu plata), gym.

Facilitati pentru copii: Elounda Waterpark Residence asigura pentru infanti paturi si scaune speciale (la cerere, gratuit), servicii de babysitting (la cerere, cu plata), iar pentru copiii mai mari 2 piscine, locuri de joaca, mini club, mini disco.

Clasificare oficiala: 4 stele

Pagina web: https://www.eloundaresidence.gr/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Dry cleaning/laundry service
Designated smoking areas
Luggage storage
24-hour front desk
Snack bar/deli
Spa services on site
Children's pool
Pool umbrellas
Fitness facilities
Supervised childcare/activities (free)
Waterslide
Pool sun loungers
Number of restaurants - 3
Shopping on site
Children's club (free)
Free WiFi
Gift shops or newsstand
Free water park access
Steam room
Tours/ticket assistance
Coffee/tea in common areas
Concierge services
Free self parking
Free breakfast
Television in common areas
Safe-deposit box at front desk
Full-service spa
Babysitting or childcare (surcharge)
Wedding services
Number of bars/lounges - 2
Spa treatment room(s)
Arcade/game room
Conference space
Number of outdoor pools - 3
Outdoor tennis court
Number of poolside bars - 2
Outdoor seasonal pool
Saună
Conference space size (meters) - 150
Conference space size (feet) - 1615
Tennis on site
Grocery/convenience store
Limo or Town Car service available
Free shopping center shuttle

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.